Magyarországon foroghat a Wednesday következő évada

2023. január 05. 17:01

A másik lehetséges helyszín Bulgária.

2023. január 05. 17:01
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Netflix sikersorozatának stábját Romániában alaposan lehúzták. Így meglehet, hogy a filmesek hazánkban folytatják a munkát – írja a Budapest Reporter.

A lap hangsúlyozta, hogy Magyarország népszerű forgatási helyszín, számos nagy produkció forgott már itt: köztük a Borgiák, a Witcher és a Dűne is. Hozzátették, „vetélytársként” jelenleg Bulgária jöhet szóba.

Nem tűnne fel a helyszínváltozás

A forgatási helyszín esetleges változása nem tűnne fel a következő évad cselekményében, mivel a film készítői továbbra is a Nevermore Akadémiát és a közeli Jericho városát kívánják az események középpontjába helyezni.

A Budapest Reporter Tim Burtont, a produkció rendezőjét is idézte, aki azt mondta, a romániai helyszínek nagyon jól illenek az Addams Family univerzumához, de nem tudni, hogy a helyi cégekkel való súrlódások után a forgatás a helyszínen marad-e.

Magyar gyermekszínész alakította a kis Wednesdayt

Érdekesség, hogy az első évadnak már volt egy magyar vonatkozása,

hiszen a gyermek Wednesdayt egy magyar színészpalánta, Váradi Karina alakította, aki abban az epizódban tűnt fel, mikor a főhős felidézte a pókjának az elvesztését.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. január 06. 13:19
Örülök, hogy legalább pénzért zsebre teszik az ilyen kérdésekben döntő melldöngető urak az önérzetüket, és jöhet a progresszív netflix-es sorozat. Sőt, még magyar kisgyereket is kölcsönadnak a meleg szerephez. 🤣🤣🤣
sorivo4
2023. január 06. 03:57
Ez a legkevésbé niggeres netflix sorozat. Bár sokan keveslik benne a niggert, de én meg sokallom. Ez nem egy niggeres film. Nem Afrikában játszódik, sem nem a múltszázadi amerikai gyapotföldeken. Ebbe végképp nem mutatnak jól a kötelező niggerek, még egy középkori lovagregénynél is kevésbé. Ez egy ízig-vérig fehér rasszista boszi történet, amibe még se nagyon lehet niggereket tenni. Mert a niggerek minden tehetségük ellenére köztudottan nem hitelesen alakítják a fehér szerepeket. Így senki sem érti, hogy mit is keresnek egyáltalán a filmben, hacsak nem a helyi drogkereskedőt alakítják. Vagy valami ilyesmit. És ezúton is bocsánatot kérek Eddie Murphy-től, aki nagy kedvencem, és nem nigger a szememben, mert minden filmjében a helyén van és van ízlése. De még őt sem tudnám Szerdával egy lapon elképzelni. Főleg továbbgondolni... A románok pedig a hiedelemmel ellentétben nem Drakula leszármazottai, az is egy tévedés, mert Erdély magyar. És a kis szexi Szerda is az.
patópál
2023. január 05. 20:37
Nagyon jó helyen vagytok ti Bezzegromániában, a zsák élvezze csak a foltját.
simonvitéz
2023. január 05. 19:37
Hűha, de jó! Ez mi a fasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!