Ezüst és Fekete Delfint kapott az Operaház Cannes-ban

2014. október 05. 22:31

Az Ahol kinyílik a világ című alkotást díjazták a vállalati imázsfilmek mezőnyében.

2014. október 05. 22:31

Két díjat is kapott az Operaház Ahol kinyílik a világ című imázsfilmje Cannes-ban, a Corporate Media & TV Awards fesztiválon – számolt be róla az ATV híradója. A film a vállalati imázsfilm kategóriában Ezüst Delfin díjat kapott, és Gulya Róbert szerzeményével megnyerte a legjobb zenéért járó Fekete Delfin díjat. A fesztiválra 725 nevezés érkezett, ebből a zsűri 141-et díjazott.

Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója arról beszélt, hogy arra voltak kíváncsiak, hogy az általuk kitalált, a kosztümös filmeket a fantasy-vel ötvöző látványvilágot hogyan fogadják külföldön, és örülnek, hogy ez díjakat hozott. Gulya Róbert úgy látja, a Fekete Delfin fontos állomása reklámfilm-zeneszerzői pályájának, míg Gács Tamás producer szerint a díj karrierszempontból semmit sem jelent, de jó, hogy a filmet elismerték.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. október 06. 21:17
Gratulálok Ókovács főigazgató úrnak! Újabb megerősítés, újabb bíztatás. Újabb igazolás arról, hogy jó választás volt a megbízatása és a társulat átalakítása. További eredményes munkát és újabb sikereket kívánok főigazgató úrnak és a kitűnő társulatnak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!