Soha nem voltak még ennyien a Balaton Soundon

2013. július 15. 17:15

Öt nap alatt 127 ezren vettek részt az idei MasterCard Balaton Sound zenei fesztiválon, a rendezvény két napjára már előzetesen minden jegy elkelt – tájékoztatták a szervezők az MTI-t hétfőn.

2013. július 15. 17:15

A szervezők a közleményükben emlékeztettek arra, hogy a látogatói csúcs annak is köszönhető, hogy egyes külföldi országokban a tavalyihoz képest duplájára nőtt a jegyeladás.

Az idei érdeklődés alapján biztosra vehető, hogy akár további több tízezer vendég is ellátogatott volna Zamárdiba” – írták a közleményben, ugyanakkor leszögezték, hogy ennek ellenére nem tervezik a fesztivál méretének növelését.

Hét évvel ezelőtt prémiumfesztiválként pozicionáltuk az eseményt, és ennek azóta is szeretnénk megfelelni, ehhez pedig fontos az is, hogy a mostaninál nagyobb nézőszámmal ne tervezzünk” – idézte a dokumentum Lobenwein Norbert főszervezőt.


Fotó: Balaton Sound weboldala

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narancs elvtárs
2013. július 16. 21:14
nyugati fertő... pusztulást hoz dolgos népünkre! mi lesz a következő, a melegházasság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!