Balettesttel nyílik meg az Erkel

2013. március 01. 12:57

A péntek este ismét megnyíló Erkel Színház színpadára elsőként három táncegyüttes lép: a Győri Balett, a Pécsi Balett és a Magyar Nemzeti Balett.

2013. március 01. 12:57

A péntek este ismét megnyíló Erkel Színház színpadára elsőként három táncegyüttes lép: a Győri Balett, a Pécsi Balett és a Magyar Nemzeti Balett. A Pas de trois13 sorozatban a három egyfelvonásos táncmű szombaton és vasárnap is látható lesz. Májusban és júniusban az Öt tánc című produkció szintén többször szerepel majd műsoron – hangzott el a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. 

 
A részben felújított színház péntektől összesen nyolcvanegy estén várja opera- és balettelőadásokkal a közönséget. Ókovács Szilveszter főigazgató hangsúlyozta, hogy a kétezer személyes Erkel Színház nemcsak a Magyar Állami Operaházé, hanem más rangos produkciókat is kész befogadni. „Erre lesznek szabad napok” – mondta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!