Mennie kell a Gödörnek

2012. január 17. 13:20

A Design Terminál veszi át az eddigi Gödör Klub működtetését február 1-től, mivel az eddigi üzemeltető szerződése január végén lejár. A Gödör Klub stábja szerint a döntést nem előzte meg pályáztatás, ezért értetlenül állnak a helyzet előtt.

2012. január 17. 13:20

Februártól a Design Terminál veszi át az eddigi Gödör Klub működtetését, mivel az eddigi üzemeltető szerződése január végén lejár. Englert Róbert ügyvezető keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a klub programjainak szervezésével a Volt fesztivál és a Balaton Sound programigazgatóját, Muraközy Pétert bízta meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft. Muraközy a klub eddigi profiljának megtartása mellett a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználását és a Gödör-beruházás befejezésének a koordinálását tartja legfontosabb feladatának.

A Gödör Klub stábja azt írja: „A döntéshozók és a Gödör Klub stábja között hónapokon át tartó biztató tárgyalások és együttműködés után az Unico építésziroda tulajdonába tartozó Gödör Klubnak február 1-gyel távoznia kell az Erzsébet-térről. A Gödör Klub a döntéshozóknak 2012. januárban leadott utolsó ajánlatára január 17-én reggel kapott választ. Az Erzsébet téri Kulturális Központ és Parkba új klub jön, új programszervezőkkel. A döntést pályáztatás nem előzte meg. A Gödör Klub értetlenül áll a helyzet előtt. Még a tisztes levonulásra sem kapott időt” – jelentik ki az eddigi üzemeltetők. Az intézményt eddig üzemeltető Unico Kft. vezetői közölték: a Gödör Klub elnevezés használatát az új működtetők számára nem engedélyezik – írta meg a hvg.hu.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rogananti
2012. január 17. 15:34
Magyarország, csak a szokásos szarság. Ami megy és szeretik azt meg kell tiltani. Nemzeti színház épül a helyére? Vagy hősök királyok kiállítás kettő?
cutcopy
2012. január 17. 15:33
Gödörék eléggé lepukkantották a környéket.. Amúgy ők pályázattal nyertek egykor..? )
lastres
2012. január 17. 15:29
Csak a szokásos. A maffia átveszi az üzletet, mert az mégsem járja, hogy az ő területén valaki másnak jól menő üzlete van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!