Stipe megpróbálta megmenteni Cobaint

2011. május 10. 10:35

Az REM frontembere az Interview Magazine-nak elárulta, nem sokkal halála előtt közös dal felvételére invitálta a Nirvana énekesét. A nem sokkal később öngyilkosságot elkövető Kurt Cobain nem válaszolt a hívásra.

2011. május 10. 10:35

Michael Stipe elmondta: repülőjegyet és sofőrt is küldött Kurt Cobain seattle-i házához, és elhívta magához, hogy készítsenek egy duettet. A nem sokkal később öngyilkosságot elkövető énekes nem válaszolt a hívására.

„Az együttműködés ötlete azért jött, hogy legyen mire hivatkozva felkarolni a srácot. Nagyon rossz helyzetben volt”
- mondta el Stipe. „Ki akartam zökkenteni abból a beszűkült állapotból. Ő azonban a repülőjegyet feltűzte a fürdőszobafalra, a sofőr pedig tíz órát várt rá a ház előtt. De Kurt nem jött ki a házból, és a telefont se vette fel.”

Az REM énekese az Interview Magazine-nak elárulta azt is bevallotta, hogy a 80-as évek elején bulimiától szenvedett: „Teljesen szétfolytam. Nehéz időket éltem át. Akkoriban volt ez, amikor a harmadik lemezünket készítettük, és én szinte teljesen elvesztettem az eszemet. Ekkor tört be a betegség, és én egészen megőrültem.” Stipe betegsége körülbelül egy éven át tartott.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eeepunk
2011. május 12. 21:33
Amúgy ez a hír nem késett úgy 17 évet? Vagy csak Stipe volt eddig módosult tudatállapotban?
Aromó
2011. május 10. 23:39
Nem hiszem, hogy bármi, vagy bárki megmenthette volna Cobain-t. :(
Autofocus
2011. május 10. 23:00
Én akkor lettem volna öngyi ha Michael Stipe-pal kellett volna együtt énekelnem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!