Depp Tylerrel zenél

2011. május 12. 13:16

Johnny Depp együtt zenélget az Aerosmith frontemberével. Azt még nem tudni, hogy a közös szerzemények megjelennek-e majd valahol, illetve hallhatunk-e majd belőlük Steven Tyler hamarosan megjelenő szólólemezén.

2011. május 12. 13:16

Johnny Depp megerősítette a pletykákat, melyek szerint valóban együtt zenélget Steven Tylerrel. A színész úgy fogalmazott, hogy mostanában „együtt lóg itt-ott” az Aerosmith énekesével, közben pedig dalokat szereznek. Deppnek ez egy megvalósult álom, mivel mindig is csodálattal töltötte el Tyler.

Azt még nem tudni, hogy a közös szerzemények megjelennek-e majd valahol, illetve hallhatunk-e majd belőlük Steven Tyler hamarosan megjelenő szólólemezén. Az Aerosmith frontembernek szerdán jelent meg az első kislemeze (It) Feels So Good címmel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!