De Niro elnököl Cannes-ban

2011. január 07. 08:51

Immár harmadszor lesz a cannes-i filmfesztivál zsűrielnöke Robert De Niro. Az Oscar-díjas amerikai színészlegenda két filmje is elnyerte már korábban az Arany Pálmát, '76-ban a Martin Scorsese Taxisofőrjével, '86-ban pedig Roland Joffe Missziójával.

2011. január 07. 08:51

Robert De Niro lesz az idei cannes-i filmfesztivál zsűrijének elnöke. A 64. cannes-i filmfesztivál május 11-től 11 napon át ünnepli a mozit a francia Riviérán. De Niro a nyolcvanas években már kétszer is volt az esemény zsűrijének elnöke.

A kétszeres Oscar-díjas színész elmondta: tudja, nem lesz könnyű feladat, de nagy megtiszteltetésnek tartja, és örömmel vezeti majd az idei fesztivál zsűrijét. De Niro két filmje is nyert már Arany Pálmát: '76-ban a Martin Scorsese Taxisofőre, '86-ban pedig Roland Joffe Missziója.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. január 10. 15:56
Mr. De Niro, jó srác. Kedveljük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!