Van képük segíteni!

2010. november 04. 09:20

Festők, fotó- és képzőművészek felajánlásaiból rendeznek jótékonysági árverést a vörösiszap-katasztrófa sújtotta családokért. Hat ország száz alkotójának háromszáz műve kerül kalapács alá a Vaterán, közöttük szerepel Máté Bence természetfotós, Móricz Simon, Kovalovszky Dániel és Reviczky Zsolt fotóriporter is.

2010. november 04. 09:20

A Vaterán november 14-ig lehet licitálni a Van képünk segíteni! névre hallgató civil kezdeményezés keretében összegyűlt műtárgyakra. Hat ország száz alkotójának háromszáz műve kerül kalapács alá. A felajánlott művek között a fotók és festmények között akadnak egyedi tervezésű és készítésű papírzacskók és egyéb installációk is. Az alkotók közt van Máté Bence természetfotós, Móricz Simon, Kovalovszky Dániel és Reviczky Zsolt fotóriporter is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!