Keresik a finnugor világ hét csodáját

2010. augusztus 04. 10:55

Egy Oroszországban működő médiaközpont keresi a finnugor és szamojéd világ hét legnagyobb történelmi és kulturállis emlékét. A kiírásban foglaltak ellenőrzésére oroszországi, magyar, finn és észt szakértők fogják értékelni az ajánlásokat.

2010. augusztus 04. 10:55

A sziktivkari Finnugor Médiaközpont a finnugor világ hét csodáját keresi: a finnugor, illetve szamojéd népek számára kulturális, illetve történelmi szempontból fontos természeti helyszíneket, emlékműveket és építményeket, valamint népszokásokat lehet ajánlani a finugor.ru weboldalon.

Juruj Popov, a médiaközpont főszerkesztője elmondta: „A kitüntető címre érdemes »csodákat« a nyelvcsoporthoz tartozókon kívül is bárki jelölhet. A kiírásban foglaltak ellenőrzésére oroszországi, magyar, finn és észt szakértők fogják értékelni az ajánlásokat”. A lehetőség szerint audiovizuális tartalmakkal kiegészített ajánlásokat szeptember végéig lehet benyújtani.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!