Avatar: folytatások és regény

2010. augusztus 10. 10:00

„Két folytatással és egy regénnyel bővül a közeljövőben az Avatar univerzuma” – mondta el James Cameron rendező-producer az MTV Newsnak. Az elképesztően nagy sikerű filmet egyébként augusztus 27-én kimaradt képsorokkal bővítve mutatják be ismét.

2010. augusztus 10. 10:00
Augusztus 27-én, 9 percnyi kimaradt képsorral bővítve mutatják be ismét az amerikai nézőknek az ökoscifit. A soha nem látott jelenetek a Pandorán játszódnak, sőt; állítólag egy vadonatúj pandorai lényt is megismerhetünk. Cameron jelenleg azon dolgozik, hogy regénnyé adaptálja az Avatar scriptjét, ráadásul folytatások is készülnek.
 

Az Avatar 2-t és 3-at logisztikai és költséghatékonysági okokból valószínűleg párhuzamosan forgatják majd, de minden bizonnyal külön mutatják be, nagyobb kihagyással. A második rész várhatóan 2014-ben érkezik, mivel Cameron addig nem kezdi el írni a forgatókönyveket, amíg még folynak a tárgyalások a filmet gyártó 20th Century Foxszal. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2010. augusztus 10. 20:07
Hiába, a mai filmekhez történet már nem kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!