Depeche Mode-musical készül

2010. június 21. 12:35

Playing the Angel címmel készül Máltán színdarab a Depeche Mode dalainak felhasználásával. A rendező szerint ez egy ellentmondásos és nem éppen vidám történet lesz.

2010. június 21. 12:35

„A Depeche Mode nem az ABBA vagy a Queen. Ez a történet nem lehet vidám”- mondta el Adrian Buckle szerző. A darabot a vallettai MITP színházban mutatnák be jövő év elején. A darab két fiúról szól, akik „felnőnek és megtapasztalják a szerelmet; használják és kihasználják őket, elég szomorú módon ismerik meg az életet”.

A darabot életre keltő Unifaun társulat híres ellentmondásosságáról: tavaly egy előadásukat betiltották. „Nos hát, nem fogom meghívni a nagymamámat erre az előadásra. Igen, a darab feszegetni fogja a határokat, de nem azért írok ilyen színműveket, hogy botrányt szítsak. Ezek minőségi munkák, amelyeknek van mondanivalója a helyi viszonyokkal kapcsolatban” - nyilatkozta Buckle.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!