Bëlga gyémánt

2010. május 19. 10:25

Ne riasszon el a zord novemberi klíma: a Bëlga lemezbemutató koncerttel indít támadást a rosszkedv ellen. Az új korongon olyan témákat boncolgatnak, mint a fesztiválozás problémái, a netes kommentelők és a turnyónyünyenyonyó.

2010. május 19. 10:25

Az idén négy albummal is jelentkező zenekar május 20-án, csütörtökön az óbudai Kobuci kertben folytatja tavaszi hadjáratát, ahol a harmadik, Gyémánt című albumuk lemezbemutató koncertjét tartják. A korong nem egy téma köré épül, hanem „klasszikus ë-album” nagy adag iróniával, melyet május 5-12. között a Blikk mellé lehetett megvenni 500 Ft-ért - de ingyen is letölthető a zenekar honlapjáról. Született szám a pénztár előtt sorban álló frusztrált vásárlók morgásáról, a fesztiválozás problémáiról, a netes kommentelőkről és a turnyónyünyenyonyóról. A május 20-i koncerten a lemez és a belépő együtt 1500 Ft.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. május 20. 08:24
első Mióta ez a buzievagy lebomlott lájkolom őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!