Izrael megtámadta Iránt: robbanások az iráni katonai légibázis közelében (VIDEÓ)

2024. április 19. 05:48

Elszabadulhat a pokol?

2024. április 19. 05:48

Nyitókép: Instagram

A The Times of Izrael arról ír, hogy Irán szerint több drónt lelőttek, és „egyelőre nincs rakétatámadás” az ország ellen, miután robbanásokat hallottak Iszfahán városának közelében. A városban nukleáris létesítmények is vannak – ezt Hoszein Dalirian iráni űrügynökségi szóvivő közölte az X-en.

Ismert, Irán április 13-án indított drón- és rakétatámadást Izrael ellen.

A Fars hírügynökség szerint

három robbanást hallottak az Iszfahán melletti Sékari katonai légibázis közelében.

Az iráni helyi média hangsúlyozza: az Iszfahánban lévő nukleáris létesítmények teljesen biztonságban vannak. „Az Iszfahán tartományban lévő nukleáris létesítmények teljesen biztonságban vannak” – jelentette a Tasnim hírügynökség „megbízható forrásokra” hivatkozva.

Frissítés! Az iráni légvédelem működésbe lépése okozta a robbanások zaját Iszfahán körzetében – közölte időközben egy iráni tisztviselő a Reuters hírügynökséggel péntek hajnalban. Az MTI hozzáteszi: Korábbi hírügynökségi jelentések arról számolt be péntek hajnalban, hogy az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg.

Az esetről készült videó:

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­­r­n­­­a­­k­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
lacika-985
2024. április 19. 13:41
Ezzel a lépéssel Izrael aláirta saját halálos itéletét . Ez rég tudott dolog , ezért is van a tisztogatás , ezért harcol a globalista hatalom az utolsó ukránig az oroszokkal - hogy legyen hely a menekülő kósereknek
pulsarito
2024. április 19. 08:32
Zsidók olyanok mint a pincsikutya érzik a gazdi erejét a hátuk mögött és mindekire acsarkodnak!
Hekimeki
2024. április 19. 07:49
Ugye - ugye, hogy a tetvedék zsidók imádnak mindenkit baszogatni és a népírtásokat kivéve ha velük történik!!! Bár már annak is naggggyon itt lenne az ideje egyszer s mindenkorra hogy béke legyen a világon mert addig NEM lesz!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!