Az Európai Unió szakértői megfejtették, mi történt Brüsszelben

2024. április 17. 10:02

Az Euractiv szerint a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciája és a magyarországi CPAC azt bizonyítja, hogy felemelkedőben van a jobboldal Európában.

2024. április 17. 10:02
null

Nyitókép: AFP/Simon Wohlfahrt

Euroszkeptikus vezetők azon dolgoznak, hogy Európa-szerte különböző eseményeket szervezzenek a szuverenitás és Brüsszel-ellenesség jegyében – állítja az Euractiv, a címlapsztoriját Orbán Viktor és Donald Trump közös képével illusztrálva.

Az Európai Unió ügyeinek szakértőjeként ismert portál egyébként másik cikkében finoman fogalmazva is átértelmezte a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencián (NatCon) történteket, hiszen azt írta, a szervezők problémába ütköztek, mert az eredeti helyszín tulajdonosa visszalépett a rendezéstől – azt viszont nem tette hozzá, milyen módszerekkel gyakorolt rá nyomást ennek érdekében a radikális antifa mozgalommal szövetségbe lépő baloldali városvezetés.

Az Euractiv szerint

a NatConhoz hasonló, ellentmondásos rendezvényeket szerveznek a jobboldaliak, ami az európai felemelkedésüket mutatja.

A cikk példaként említi a magyarországi CPAC-et is.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 17. 18:22
Jogtiprás---mondom én és nem utólag szagértem. (a lyukat a szitán meghagyom a kései felfedezőknek)
Dixtroy
2024. április 17. 15:16
"Az Euractiv szerint a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciája és a magyarországi CPAC azt bizonyítja, hogy felemelkedőben van a jobboldal Európában." Az utolsó cserkésszel azt mondanám: hagyjuk, ezek géniuszok.
csapláros
2024. április 17. 14:53
Tommaso 2024. április 17. 12:23 "Elnyomás vagy szabadság jellemzi azt az Orbanisztánt," ... Orbanisztán nevű ország NINCS A TÉRKÉPEN. Innentől a bomlott agyaddal akár orvoshoz is mehetnél. Köp egyet...
csapláros
2024. április 17. 14:49
Tommaso 2024. április 17. 12:25 ..."A fideszes fasisztákat rettenetesen zavarja a nyílt szabad véleménycsere."... Először is FINGOD sincs a fasiszta fogalom tartalmáról, herélt köcsög. Másodszor, az Európát kisértetként bejáró liberálnácizmus kápói és diktátorai messze nem véleménycserét folytatnak, hanem ugyanolyan MINŐSÍTÉSEKKEL igyekeznek mindenki torkán lenyomni ezt az ideológiát, amilyen vehemenciával az antifák is ütötték nálunk az ártatlan embereket, amilyen pimasz nemzetárulással akasztottak be Magyarországnak a hazai liberálnyilas ellenzékiek az EP-ben. Gyakorlatilag nyílt virtuális háború folyik Magyarország, a kormányt most majd ötödszörre is megválasztók és KÖZTETEK a liberálnáci nemzetáruló csicskák és külföldi diktátor vezéreitek mint ELLENSÉGEK, a magyarságot és Magyarországot eltörölni akarók között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!