„Szégyen” – orosz külügyi szóvivő arról, hogy Biden összekeverte Ukrajnát Afganisztánnal

2024. március 10. 12:15

Az oroszok szerint az Egyesült Államok véresen megszégyenítette magát az ukrán projekttel.

2024. március 10. 12:15
BIDEN, Joe

Nyitókép: MTI/EPA/Shawn Thew

***

A TASZSZ arról ír, hogy Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő Joe Biden amerikai elnök interjújára reagált a Telegramon, amit az MSNBC tévécsatornának adott. 

Biden itt összekeverte Ukrajnát Afganisztánnal és Irakkal, mondván: az USA-nak nem kellett volna belekeverednie Ukrajnába.

„Az Egyesült Államok »véres szégyent hozott magára« az ukrán projekttel, ezt mindenki érti már” – írta Zaharova. Hozzátette: „Azt írják, hogy »Biden összekeverte Ukrajnát Afganisztánnal«. 

Nem keverte össze. Már nem tudja magában tartani azt, amit mindenki tud,

 hogy az Egyesült Államok véresen megszégyenítette magát az ukrán projekttel”.

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:03
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­á­n­­y­o­­k­ ­­­v­­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 10. 22:11
a teruletet a szomszedai rovasara novelo Orosh Birodalom MINDEGYIK szomszedjat megtamadta az elmult evszazadokban, es ezt a rossz szokasat a mai napig nem hagyta abba. Errol a lengyelek, szlovakok, finnek, esztek, lettek, litvanok, gruzok, torokok ES a magyarok is tudnanak meselni...
Aerion
2024. március 10. 20:54
Tommaso Mivel az 500 eve folyton terjeszkedo, teruletrablo, gyarmatosito Orosz Birodalom MINDEN szomszedjat megtamadja, voltakepp mind1, hogy Afganiszan, Finnorszag, Ukrajna, Torok-, vagy Magyarorszag. ------------ A te szellemi és erkölcsi szintedhez, te faszverő moslékgeci, a szeKszikitti pont KUM való. Bele a pofád közepébe.
Aerion
2024. március 10. 20:53
Mérhetetlen szégyen és gyalázat, hogy ILYEN minőségű élőlény lehet az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Mérhetetlen szégyen és gyalázat, hogy egy ILYEN minőségű élőlényt szolgál ki az amerikai adminisztráció. Ez undorító, csömörletes és förtelmes. Ez a társaság olyan szinten szennyes, olyan szinten bűnös, ragadozó eszement terrorista, ezeknek ezer halál se lenne elég büntetés. Az emberiség ellenségei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!