Pikk-pakk helyretette az amerikai szenátor az orbánozó műsorvezetőt

2024. március 11. 10:25

Lindsey Graham nem hagyta, hogy a liberális riporter a szájába adja a szavakat.

2024. március 11. 10:25

Nyitókép: Youtube screenshot/NBC News

***

Lindsey Graham republikánus szenátor az NBC News műsorában vendégeskedett, ahol a műsorvezető felhozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy visszhangot kiváltó látogatását Donald Trump floridai birtokán.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorvezető „emlékeztette a nézőket”, hogy Orbán: „nem hisz a liberális demokráciában”, „a bíróságokat hozzá hűséges emberekkel töltötte fel” és „megszerezte több médium felett a hatalmat,” sőt, a jól informált riporter szerint Orbán Viktor „Vlagyimir Putyin és Hszi Csin-ping barátja.”

Ezt követően bevetítették Trump floridai beszédét, ahol a volt amerikai elnök kijelentette:

Nincsen senki, aki jobb, okosabb, vagy jobb vezető lenne, mint Orbán Viktor, aki fantasztikus. Magyarország miniszterelnöke remek munkát végez, és elég ellentmondásos, mert azt mondta: »így lesz és kész«. Ő a főnök.” 

A szenátor láthatóan jót mulatott Trump kommentjein. A riporter megkérdezte: „Mit gondol Trump olyasmi vezetésre törekszik második elnöksége alatt, mint Orbán Viktor?”

Nem hagyta magát az amerikai szenátor

Lindsey Graham azonban nem hagyta magát: kijelentette, Trump következő elnökségét első négy éve alapján érdemes megítélni. 

„Oroszország nem Trump alatt szállta meg Ukrajnát. A Hamász nem alatta próbálta elpusztítani Izraelt. A tálibok nem alatta kerültek hatalomra. Ha valaki aggódik amiatt, hogy lángokban áll a világ az jogosan teszi. Ha úgy gondolja valaki, hogy Joe Biden nem elég elrettentő és gyenge az ellenségeink szemében, annak igaza van. Tehát,

ha valaki azt akarja, hogy újra rend legyen a világban, az szavazzon Trumpra!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:02
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­g­­ö­­­s­ ­­­l­­á­n­­y­­o­k­­ ­­­v­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
nakatomi
2024. március 11. 22:31 Szerkesztve
"Magyarország miniszterelnöke remek munkát végez, és ELÉG ELLENTMONDÁSOS, mert azt mondta: »így lesz és kész«. Ő a főnök.” A nagybetűkkel kiemelt szöveget nagyon furcsának találtam, mivel sehogyan sem illik a kontextusba. Végül megtalátam a hivatkozott Bloomberg cikket, ahonnan idézték, de ROSSZUL. Trump valójában azt mondta, hogy Orbán NEM ELLENTMONDÁSOS. "Orban “is a NON-controversial figure because he says, ‘this is the way it’s going to be,’ and that’s the end of it,” https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-03-09/trump-lavishes-praise-on-orban-during-fete-at-mar-a-lago Úgy vélem elvárható lenne, hogy a Mandiner szerkesztőjének is szemet szúrjon a szövegben lévő inkoherencia, és utánajárjon a dolognak.
Hangillat
2024. március 11. 19:23
"A műsorvezető „emlékeztette a nézőket”, hogy Orbán: „nem hisz a liberális demokráciában”, Bikk makk, pikk pakk: ultraliberális démonkrácia a demokrácia liberális ágából kiagyaltatott-azok a liberálisok akik liberalizálták az ulralibrálisokat, már nem nagyon egzisztálnak, mivel kitaszítottak lettek egyetemeken, az állam minden területén. Az információs ementáli sajtból a lyuk vákuum valósága a körbe nem járt hír jut el hír-kommenként a hírfogyasztóhoz- a politikailag, finánctőkésileg lerohasztott BBC például. A világhálózat él és lüktet : die Erste Welt Reich amerikai méztelen mázos irányadása érvényesül. Orbán tata autokrata: ratata! Média össztűz. A komcsi fejbúbig érő államszocializmusban a Nyugat, főleg a US, ludasmatyis képe rémuralta a hazai köztájékoztatást: az imperializmus és pluszt a horogkeresztes, atombombás Lyndon B. Johnson elnök karikatúrája képviselte. (folytatva)
figyelő4322
2024. március 11. 18:50
Pedig Lindsey Graham szenátor soha nem volt nagy Trump- barát vagy hívő, de talán nem is RINO. Ő sem vak, és látja, hogy Trumpot már lényegében nem lehet megállítani. Legalábbis a Rep párt elnökjelöltje biztosan ő lesz. Sőt, a legtöbb kutatásban veri Brandont is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!