Moszkvában nem finomkodnak – büntetőper indul LMBTQ-szélsőségesség vádjával

2024. március 19. 21:12

Szabtak már ki büntetést a szivárványos fülbevaló viselése miatt is.

2024. március 19. 21:12

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Az orosz hatóságok elindították az ország első büntetőeljárását „LMBTQ-szélsőségesség” ügyében – idézte a Moscow Times a Kremlhez közel álló Biztonságos Internet Liga vezetőjét, Jekatyerina Mizulinát. Az eljárás néhány hónappal azután vette kezdetét, hogy a legfelsőbb bíróság betiltotta az úgynevezett „nemzetközi LMBTQ mozgalmat”.

Háborúpárti aktivisták a hónap elején közölték, hogy segítettek a bűnüldöző szerveknek razziázni egy melegklubban Orenburg városában „LMBTQ-propaganda terjesztése” miatt. Hozzátették, hogy állítólag 20 vendég beperelte a szórakozóhelyet. 

A hatóságok egyébként rendszeresen razziáznak a melegklubokban országszerte

 – írta a lap.

Már a szivárványos zászló posztolását is büntetik

Mizulina azt is megerősítette, hogy a büntetőeljárást már kezdeményezték a hatóságok a Pose nevű klubban történt „propagandaterjesztés” ügyében.

A Moscow Times emlékeztetett, hogy a bírósági döntés óta számos alkalommal szabtak ki szabálysértés miatt büntetést, például szivárványzászló interneten való posztolása, vagy szivárványos fülbevaló viselése miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­k­­­ ­v­á­­­r­n­­­a­­­k­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 20. 22:50
Az oroszok nem zsideszes buzi pedofilok, nem kell nemzeti inzultáció se ahhoz, hogy a deviánsaikat lerendezzék. Itthon meg mar két pride fut, judapesten és pécsett, a szemkilövő patkányok védelmèt élvezve. A vétótlan köpcös gecinél mindig azt kell figyelni amit csinál, nem azt, amit hazudik.
Majdmegmondom
2024. március 20. 07:21
Ha egy demokrácia beindul... Gondolom ez a meleg-klub alapítás valami felvételnek az alapja valahova, ez van, ha valaki be akar kerülni egy nagy klubba, akkor neki kis klubokat kell létrehoznia. Szóval, ha nem lennének Oroszországban amúgy is üldözött meleg-klubok, nem kéne ott razziázni...
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. március 20. 06:13
Hajrá Oroszország! Remélem leszopatják a buzi ukránokat is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!