Medvegyev szerint ezzel a lépéssel Európa elismerte Ukrajna vereségét

2024. február 05. 17:50

Sőt, az új ukrán főváros is megvan.

2024. február 05. 17:50

Dmitrij Medvegyev az X-en fejtette ki, hogy szerinte Európa lényegében elfogadta Ukrajna vereségét azzal, hogy a nyugati országok csupán Lvivig építenek meg egy kontinensen átívelő vasútvonalat.

„Nem arról van szó, hogy a Nyugat és Malorusszija vasútvonalainak szélessége eltér. Csak arról, hogy az üzlet sokkal előrelátóbb, mint a politikusok” – írja az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke, aki szerint Lviv lesz Ukrajna új fővárosa.

Nyitókép: Yekaterina SHTUKINA / SPUTNIK / AFP

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. február 06. 04:15
Így tippeltem én is, Lvovra. Végül is az ukránság eszméjét, a Habszburg uralom alatti Lembergben találta ki ugyan az az önazonosságát kereső hitét elhagyó kör, melynek egy része komcsi, másik része banderista náci lett. Nem véletlen, hogy a legvéresebb kezű kommunisták és nácik innen származtak.
Akitlosz
2024. február 06. 02:39
Ilyvó ugyanazt jelenti, mint Lemberg, Lvov, Lviv, Lwów, Lavov, İlbav, Ilov, Leopoldstadt, Leópolis,Léopol, Leopoli, Leopolis, Liov, Lìwòfū, Liweifu, Lvoŭ, Lvovas, Ļvova, Ļviva, Ribiu, Riviu és még jó pár. Csak magyarul. Miért kell magyaroknak Magyarországon az ukrán nyelvet használniuk? Csak mert az újságírók lusták és a google fordító angolból ukránul fordítja? Nem valami hazafias az ukrán nyelvet ráerőltetni akarni a magyarokra a magyar nyelv helyett. Bezzeg a Bratislaván "kiakad" ugyanez az újságíró banda!
Zjzj
2024. február 06. 00:56
Meg persze meg ugyanannyi vagy tobb az usatol
Zjzj
2024. február 06. 00:55
Anypics; az ukik el lesznek latva mindennel, most hogy zorban is stemplizte az eu penzeket, ehhez meg julonnek a britek, japan, korea, kanada, stb… eleg a karogasbol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!