Dodik: Orbán Viktor az egyik legerősebb európai vezető

2024. február 22. 10:08

A Boszniai Szerb Köztársaság elnöke szerint Orbán Viktor az egyetlen politikus Európában, akinek saját véleménye van, és nem mások érdekeit követi.

2024. február 22. 10:08
null

Orbán Viktor az egyik legerősebb modern vezető Európában, saját politikája van, ellentétben más nyugati politikusokkal – jelentette ki az RT-nek adott interjújában Milorad Dodik. A Boszniai Szerb Köztársaság elnöke megjegyezte, a magyar kormányfővel ellentétben a francia és német politikusok „követnek valakit” döntéseik meghozatalakor.

Orbán Viktor az egyetlen, akinek saját véleménye van. Az ő politikájának célja az állam, a nép, a szuverenitás és a szabadság megőrzése. És ugyanezeket az értékeket tiszteletben tartja másokban is

– hangsúlyozta Dodik, aki azt is megjegyezte, baráti kapcsolatban vannak.

A politikus nem először dicséri a magyar kormány álláspontját, a Mandinernek adott interjújában úgy fogalmazott, Orbán Viktor nagy vezető, a józan ész egyedüli képviselője abban a mai világban, amelyet az amerikai adminisztráció próbál saját szabályai szerint formálni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 22. 18:37
Ez a Dodik még szabadlábon van?
lájkbajnok
2024. február 22. 15:31
Mennyit nyom fekve a csúti seggdugasz?
Pelso j.
2024. február 22. 13:20
Takagi Nahát, nem az óriásplakátok és a médiája nullára butított üzeneteinek köszönhetően nyert? Akkor minek megy ezekre annyi közpénz?
smarton84
2024. február 22. 13:12
Nyilván ezt fogja mondani, mindketten Putyin fizetési listáján van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!