Orbán Viktor túl erős, ezért nem szeretik sokan – Trump hosszan méltatta a magyar miniszterelnököt (VIDEÓ)

2024. január 21. 09:49

A volt amerikai elnök nagyszerű embernek és kimagaslóan jó vezetőnek nevezte a nagyar kormányfőt.

2024. január 21. 09:49
Trump Meets Orban of Hungary

A New Hampshire államban lévő Manchesterben tartott nagygyűlést Donald Trump volt amerikai elnök. Az államban kedden tartják az előválasztást, így Trump hosszasan beszélt két legnagyobb politikai ellenfeléről, Nikki Haley-ről és Don DeSantisról. Az exelnök arra biztatta követőit, hogy valódi egységet sugározzanak az előválasztás során, és arra kérte a megjelenteket, valamint a támogatóit, hogy menjenek el szavazni és ne bízzák el magukat. 

Jó, ha egy erős ember vezeti az országot”

– mondta Donald Trump, aki szerint van egy nagyszerű ember és nagyszerű vezető Európában, aki nem más, mint Orbán Viktor magyar kormányfő.

Beszédében Trump arra is kitért, hogy sokan azért nem szeretik Orbánt, mert túl erős. 

***

Nyitókép: CHRIS KLEPONIS / Consolidated News Photos / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2024. január 22. 02:31
Nikki Haley legfeljebb a templom egereinek lesz az elnöke.
Tommaso
2024. január 21. 19:48
az USA 240 éves történelmében mindössze egyetlen egyszer akart valaki fegyveres puccsal hatalomra jutni. 2021-ben, bizonyos Donald T. (Magyaro.-on több ilyen is volt, legutóbb 2006-ban, valami O. Viktor) . Az amerikai demokrácia csődje és kudarca, ha ez a bűnöző hatalomra jut, mégpedig a valaha oly szabadságszerető amerikai polgárok akaratából. De nincs veszve semmi. Európán még marad vagy 50 demokratikus jogállam.
lájkbajnok
2024. január 21. 14:46 Szerkesztve
Orbánnak az EP-ben van kb. 13 pártcsalád nélküli, identitászavaros bohóca. Általában akkor kerülnek be a hírekbe, amikor ügyetlenül próbálnak meglépni valami koszos brüsszeli buzibárból, egyébként a kutya sem figyel rájuk. A Tanácsban 26:1-re nyomják le. A Bizottság elnökét plakáton gyalázza (bár ő választotta meg). Az Orbánisztán nevű operettállamban összecsalt magának egy papírmasé diktatúrát, de ez még Tótországnál is súlytalanabb, csóró, hadsereg nélküli, gazdaság nélküli entitás. Egy kínai akksilerakat.
Nehidd El
2024. január 21. 14:18
"Ugandai Bubu 2024. január 21. 12:50 Orbán pártcsaládjának hány százaléknyi mandátuma van az európai parlamentben? Hány mandátuma van azoknak, akik fellépnek az orbánista-moszkovita szabotőrmagyarok ellen? A számokat, a rideg tényeket nézzük, az, hogy mit kamuzik össze Trump, hogy Törökország vezetője Orbán, meg ilyenek, teljesen lényegtelen." Te korcs, az EP egy nulla erejű, nulla tekintélyű, igen csekély legitimitású gittegylet. Ki a faszt érdekel, hogy melyik hímzőkörben nincs 2/3-a Orbánnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!