Nógrádi György szerint kacsa, amit a harmadik világháborúról írt a Bild (VIDEÓ)

2024. január 17. 22:38

A szakértő szerint vannak sokkal jobb német lapok is, amiket érdemesebb olvasni.

2024. január 17. 22:38

A Bild egy bulvárlap, olyan címeket kell adnia, hogy eltudják adni magukat – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Napi Aktuálisban, azzal kapcsolatban, hogy nemrég a német lap arról cikkezett, a Bundeswehr egy Oroszország elleni háborúra készül.

Amit az újság lehozott, az egy kacsa

– fogalmazott. Majd úgy folytatta, vannak sokkal jobb német lapok, mint a Bild. A szakértő szerint a cikkben megjelent számok sem vehetők komolyan, „30 ezer ember az orosz hadsereggel szemben egy csepp” – mondta. A szakértő szerint a német politika „döbbenetes” a három koalíciós párt képtelen együttműködni.

Az országban káosz van, de nem amiatt, mert közeledne a harmadik világháború – tette hozzá. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palinka-0
2024. január 18. 08:56
Csasiságokat beszél. A hiteles Bild szakértői mindig pontosan jósolnak.
pipa89
2024. január 18. 07:30
Ez azért nem egészen így működik. A 30 ezer német katona a NATO része. Tudvalévő, hogy a britek is lepróbáltak egy hasonló forgatókönyvet a hadsereggel, mint a németek. Itt nem arról van szó, hogy a németek megindulnak keresztül-kasul Moszkva ellen. Itt arról van szó, hogy a Baltikumban csinálnak egy gleiwitz-i casus bellit a jenkik, aminél beindítható az 5. cikkely. Tegyük hozzá az alábbi kis mozaikdarabokat: - Ukrajnában platón állnak az Abrams-tankok - A britek nagy hatóságú rakétákat adnak az ukránoknak - A franciák is újabb fegyverszállítmányt adnak - Blinken további támogatásról beszél Szóval a kirakós nem a béke irányába mutat, hanem az eszkaláció felé, hiszen Mammonnak sietnie kell: hat hónapja maradt! A dolgok fel fognak gyorsulni, ahogy a jenki nyomás is Európán.
I feel the earth move under my feet
2024. január 18. 06:02
Akkor valaki szóljon az Origónak is, hogy WW III elnapolva.. mielőtt megint nagy huhogásba kezdenek..
ördöngös pepecselés
2024. január 18. 06:01
kacsának ugyan kacsa de mégsem az megkezdődött Európa és a világ lakóinak a felkészítése a bevonulásra és hadba lépésre a háttérhatalom egyértelművé tette népirtó szándékát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!