CNN: Igazán pocsék hete volt Zelenszkijnek

2023. december 17. 11:30

A tényleges uniós tagsághoz véget kell vetni a háborúnak, mégpedig úgy, hogy Ukrajna életképes nemzet maradjon. Jelenleg egyik sem garantált – írja az amerikai lap.

2023. december 17. 11:30

A CNN szerint nem bölcs lépés arról beszélni, mennyire rosszul megy egy konfliktus, mert az a morál és a támogatás csökkenését eredményezheti. A lap durván kritizálja az amerikai kongresszust. Mint írják:

az amerikai kongresszus egyes részeinek értetlensége lélegzetelállító.

„Egy kongresszusi képviselő a héten azt javasolta, hogy Ukrajna nevezzen meg egy véges összeget és egy konkrét, egyszerű célt. Megdöbbentő, hogy két évtized alatt két, dollárbilliókba kerülő amerikai háború után a kongresszusi emlékezet ilyen rövid, és a felfogóképesség ilyen korlátozott” – írja a CNN.

Az amerikai lap arról is ír, hogy Kijev számára most az lenne a leghasznosabb szalagcím, hogy milyen kimondhatatlanul sivár a frontvonal számukra.

A CNN szerint Zelenszkijnek igazán pocsék hete volt. Az ukrán elnök az uniós csatlakozási tárgyalások szimbolikus győzelmével kürtölte tele a sajtót, és arról beszélt: „történelmet azok írnak, akik nem fáradnak bele a szabadságért folytatott harcba”.

A tényleges uniós tagsághoz azonban véget kell vetni a háborúnak, mégpedig úgy, hogy Ukrajna életképes nemzet maradjon. Jelenleg egyik sem garantált – írja az amerikai lap.

 Fotó: AFP / Olivier Matthys / Pool 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. december 18. 06:51
A CNN, mint a tudatipari művek, -hazugság gyárak- egyik szócsöve tavaj év elején azért aggódott mert a müncheni biztonsági csődületen részt vett zselé is. Személyessen az amcsi alelnök hölgy fejezte ki rosszallását, mondván, bármikor kitörhet a háború és az önjelőlt újkazár világcsászár nincs Ukráááiiiíííne fővárosában Kievben, haladópiiiíííísziiiííín Kijivben. És a világ nagy csodálatára rövidessen kitört a háború. Most a csoda médium másért aggódik. Kizárólag a demokrácia, a haladás a szabadság féltése vezérli. Milyen szép szavak, kár, hogy teljessen kiüresitették.
Lajoss
2023. december 17. 21:45
Pedig a csünghasút jól kiosztotta…😉
klara1-68
2023. december 17. 21:41
Szerintem zselét hamarosan kiírják a sorozatból.
B_kanya
2023. december 17. 19:24
"Namond 2023. december 17. 15:57 • Szerkesztve Orbánnak is pocsék hete volt, kiderült, hogy elvtelen, gyáva ember." #megbukottaZorbán :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!