Ágyúlövés, vadászgépek: így fogadták Vlagyimir Putyint az Egyesült Arab Emírségekben (VIDEÓ)

2023. december 06. 14:58

Még az égbolt is az orosz trikolór színeiben pompázott Abu Dzabiban.

2023. december 06. 14:58

Igazi fejedelmi fogadtatásban volt része Vlagyimir Putyin orosz elnöknek az Egyesült Arab Emírségekben. Az utak az orosz zászlókkal lett feldíszítve. Az emírségek katonai repülőgépei pedig az orosz trikolórt festették az égre az ország fővárosa fölött, amikor Putyin megérkezett konvojával az elnöki palotához, ahol lovas díszegységgel és agyúlövésekkel fogadták.

Találkozójuk elején Mohamed bin Zayed Al Nahyan, az Egyesült Arab Emírségek elnöke 

kedves barátjának nevezte Putyint, és kifejezte, boldog, hogy újra láthatja orosz kollégáját.

A két vezető legutóbb júniusban találkozott a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon (SPIEF), ahol az Egyesült Arab Emírségek államfője volt a díszvendég.

Miután Putyin befejezi programját az emírségekben, a tervek szerint Rijádba utazik, hogy megbeszéléseket folytasson a szaúd-arábiai királlyal és koronaherceggel.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Józsi6
2023. december 30. 09:51
"Az utak az orosz zászlókkal lett feldíszítve." Követelmény a mandinál az értelmi fogyatékosság avagy indonéz buszsofőrök írják szabadidejükben a cikkeket ? Legalább a Google helyesírás ellenőrét használjátok !
gyzoltan-2
2023. december 06. 19:23
Egy ilyen fogadás felér egy rosszul sikerült foghúzással a dicső Nyugatnak..! Meddig erőszakolhatják még Európa nemzeteit, népeit?! Meddig zsarolhatják?! Van képük demokráciának nevezni a terroruralmat..!
nempolitizalok-0
2023. december 06. 18:53
Ha a libsik így folytatják, mindenképp ezek a jövő.
sternerregnix
2023. december 06. 16:42
Ajjaj na most fog lefagyni a libsik agya. Hogy miközben a palesztinokat éltetik, a többi arabot szidni kell mert putyin pincsijei... Na vajon melyikük az igazi muszlim, akik zsidókat ölnek izrealben, vagy akik az oroszokkal barátkoznak az usa kárára. Nem lennék most a libsik helyében, jön szembe a valóság és nem egyezik a demagógiájukkal HAL9000 is ilyen paradoxonok miatt kezdett gyilkolni.... :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!