Sándor, az „elkényeztetett kis degenerált”

2023. november 17. 16:16

Apja I. (és remélhetőleg legutolsó) George Soros, a „kiváló” tőzsdespekuláns, országok kirablója.

2023. november 17. 16:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Annak idején Nagy Sándor »utazgatott« szerte a világban. De róla legalább lehetett tudni, hogy kicsoda-micsoda. Nagy Sándor a kiváló hadvezér, II. Philipposz fia, akit mégiscsak Arisztotelész tanított, s lett aztán Makedónia királya, majd Egyiptom fáraója és Perzsia nagykirálya. Napóleon érkeztéig ő volt »a« hadvezér, a hadvezérek hadvezére, aki Indiáig hódította meg szinte a teljes akkor ismert világot, s uralkodása egy új kulturális paradigma, a hellenizmus kezdetét jelentette.

Nagy Sándor egyebek mellett Gaugamelánál harcolta ki a hódolatot, amikor tönkre verte III. Dareiosz többszörös túlerőben lévő seregét – ezek a görögök, ó, ezek a görögök, mániájuk volt, hogy a többszörös túlerőben lévő perzsákat alázzák… El ne felejtsük, Nagy Sándornak egy lova is volt, akinek neve fennmarad örökre, Bukephalosz az első ló, mely bevonult a történelembe, ott tombolt gazdája alatt Isszosznál is.

Végül ez a zseniális fiatalember Krisztus előtt 323 nyarán Babilonban, súlyos alkoholizmusával kombinált tüdőgyulladásban, harminckét éves korában meghalt.

Manapság Kis Sándor utazgat szerte a világban, akiről nem lehet tudni, kicsoda-micsoda.

Kis Sándor (Sándor, a kicsike, Sándor, a jelentéktelen, Sándor, az »elkényeztetett kis degenerált«) apja I. (és remélhetőleg legutolsó) George Soros, a »kiváló« tőzsdespekuláns, országok kirablója (na nem fegyverekkel, hanem shortolással), a zsidóságot és Izraelt gyűlölő ember, Karl Popper megszállottja, a »nyitott társadalom« prófétája, a világ összenyitója, a gazemberek gazembere, a nyugati világ sírásója, aki valószínűleg csak azért van még életben, mert az ördögök munkabeszüntetést helyeztek kilátásba, ha ezt a nyomorultat odahelyezik a pokolba.

Kis Sándornak nevelője, tanítója nem volt.

Új kulturális paradigmája a semmi ennek az »elkényeztetett kis degeneráltnak« (copyright by Donald Trump).

Viszont Kis Sándor (Alexander, a Soros) utazgat a világban.”

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. november 18. 16:49
Bell & Sebastian 2023. november 17. 21:13 Nem lehetséges, hogy ugyanaz a body guard -ja .. legalább magyarul tanulj meg, ha ideírsz, te mérsélkelten szerencsés, te..!
Agricola
2023. november 18. 11:00
"Kis Sándor (Alexander, a Soros) utazgat a világban.” De figyelembe kell venni azt is, hogy mit is írt József Attila: Jogállamban a pénz a fegyver. A hadviselés itt ma más. A hős a kardot ki se rántja. Bankó a bombarobbanás s mint fillér, száll szét a szilánkja.
EVA44
2023. november 18. 09:25
Szaros Gyurka köcsög kölyke Ratyi Sanyi:)))
Czippora
2023. november 18. 08:40
Bayer Úr munkássága évek óta köszönő viszonyban sincs a tényekkel, érvekkel dolgozó korrekt újságírásnak. Akármelyik cikkével próbálkozom, kizárólag otromba mocskolódásokból áll. Szinte üdítő, hogy ebben volt vmi kis történelmi lecke. Az a végtelenül kiábrándító, hogy ebből a mentalitásból karriert tud valaki csinálni. Kulturált platformokról-volt idő-amikor azonnal letiltották volna... Most már ez a mocskolódás a kívánatos mainstream... Látható a kommentek stílusán is... :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!