Novák Katalin Izraelben: A válaszlépések kerüljék el a civil célpontokat!

2023. november 05. 12:23

A köztársasági elnök a Facebook-oldalán jelentkezett a látogatás részleteivel.

2023. november 05. 12:23
null

Szolidaritási látogatást tett Izraelben Novák Katalin – mint ahogy arról a Mandiner exkluzív értesülések alapján beszámolt vasárnap reggel

Ezt is ajánljuk a témában

A köztársasági elnök most a Facebook-oldalán jelentkezett a látogatás részleteivel. Mint írta, „ami Izraelben történik az sosem lehet közömbös Magyarországnak. Személyesen is biztosítottam Jichák Hercog izraeli elnököt arról, hogy Magyarország kiáll Izrael mellett”.

„Izraelnek joga van az önvédelemre. Azt is kértem az izraeli elnöktől, a válaszlépések kerüljék el a civil célpontokat, a humanitárius segítségnyújtást pedig tegyék lehetővé Gázában”

 – szögezte le Novák Katalin.

Beszámolt arról is, hogy Jichák Hercog elnök megköszönte a magyarok barátságát és kiállását, s biztosította Novákot arról, hogy odafigyelnek a civilek életére. „Abban is teljes az egyetértés, hogy a Hamásznak azonnal szabadon kell bocsátania a túszokat” – tette hozzá.

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 07. 14:31
zsuzsa-963, ha már idegengyűlölő és aljas rágalmazó vagy , legalább tanulnál meg magyarul fogalmazni alanyt, állítmányt egyeztetni. Az én kommentemben egyetlen h. hiba sincs. Ellentétben zsuzsáéval.
Tommaso
2023. november 07. 14:26
A szélsőjobboldali, xenofób zsuzsa-963 azt kérdést tette fel nekünk, hogy "ki robbantotta fel Jörg Haidert?" Válasz erre: Vajon arról Jörg Haiderről van szó, aki tökrészegen, a megengedett sebességet jócskán túllépve halálos közúti balesetet szenvedett? "A rendőrség által is megerősített információk szerint a halálát okozó baleset előtt egy melegbárban részegedett le"
Tommaso
2023. november 07. 14:20
A kegyetlen arab, iszlamista terroristák sorban gyilkolják meg Gázában a szentföldi keresztény gyermekeket, nőket. Szenvedésnek vannak kitéve a szentföldi keresztények.
Tommaso
2023. november 07. 14:18
- "A válaszlépések kerüljék el a civil célpontokat!" - Mégis, hogyan? - kérdeztem Katalin asszonyságtól. De erre nem adott választ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!