Alex Soros intézi Ukrajna EU-csatlakozását?

2023. november 17. 07:53

A közösségi médiába megjelent bejegyzések alapján a tárgyalások témája az ukrán uniós csatlakozás előkészítése volt.

2023. november 17. 07:53
null

Szürreális képsorok jelentek meg Soros György fiának közösségi odalán, ugyanis a képeken az látható, amint az ifjabbik Soros egyfajta képviselet látszatát keltve tárgyalt az ukrán parlament több tagjával– írta meg a Magyar Nemzet.

Már korábban megjelent a hír a magyar médiában, hogy a Soros-birodalom élén végbement a trónöröklés, így Alexander Soros már aktívan részt a 2022-ben a magyar baloldalt a választásokkor finanszírozó Action for Democracy működtetésében.

A politikai aktivizmusát mi sem jelzi jobban, hogy a Soros-birodalom új vezetője november elején kétnapos látogatást tett Ukrajnában és a nemzeti parlament tagjaival is találkozott. A közösségi médiában megjelent felvételeken ráadásul az k ráadásul azt a benyomást kelthetik, mivel az ukrán zászló mellet feltűnik az Európai Unió lobogója is, hogy Soros György fia egyfajta képviseletet ellátva, nem mást készít elő, 

mint Ukrajna uniós csatlakozását.

A kijevi találkozóról több kép is készült, ahol az ukrán mellett rendre az uniós zászló is feltűnik.

Fotó: Twitter (X)

Az ifjabb Soros más találkozóit is megörökített a közösségi oldalán. Például mikor Denisz Smihal, az ukrán miniszterelnökkel és a miniszterelnöki kabinet több tagjaival tárgyalt. A bejegyzésben jól látható, hogy vélhetően az uniós csatlakozás volt terítéken.

Soros találkozó során kiemelte, hogy „apja rengeteg időt töltött Ukrajnában, hogy nyílt társadalmat hozzon létre”. Alexander Soros leszögezte: 

bármi történjen a fronton vagy az Egyesült Államokban, ők továbbra is támogatják az országot.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 17. 17:31
Hogyne…meg a Gyurcsány… 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑-kaja…😉
zakar zoltán béla
2023. november 17. 17:05
Undorító ! Kiskápó-nagykápó papapó!
tapir32
2023. november 17. 16:32
A balliberális eszmék az Alzheimer-kórhoz hasonló módon leépítik az agyat!
auditorium
2023. november 17. 13:08
Már nem csodálkozunk semmin. Pár évvel ezelőtt Juncker elszólta magát , mert több mint húsz éves barátságról beszélt So.s. papával kapcsolatban. Ne felejtsük el, hogy Luxemburg adóparadicsom és So.s. papa családtagként járt be az EU-Parlamentbe. Idős kora miatt most fia veszi át a külső határok megnyitását a Harmadik világ előtt, DE CSAK Európában, mert a többi kontinenen már nagyon szelektálnak, ki érkezhet hozzájuk. Megy Európában az egyneműek szerelmének reklámozása is, Az európai termőföldet és ásványikincset sem vetik meg, kell az újabb piac, az amerikai, kinai telitett . Az oroszokat lekapcsolták az EU-piacról, ők most máshol keresnek piacot. A hatalmas vagyonukat a Harmadik világ technológiai és egészségügyi fejlesztésére fordithatnák ezek a "mecénások". Minden nép legszivesebben SAJÁT hazájában boldogulna milliárdosok segitségével. Erre nem gondoltak eddig ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!