A tegnapi volt az első olyan nyugat-európai választás, amelyet az októberi Hamász-támadás után tartottak

2023. november 23. 17:10

Szerintem még ennél is lényegesebb, hogy az első olyan, amelyen a támadást követő palesztin zászlós demonstrációk ismeretében vettek részt a szavazók.

2023. november 23. 17:10
Hont András
Hont András
Facebook

„Értem, hogy már megint az a lényeg, hogy Orbán Viktor barátja vagy ellensége nyert-e egy másik ország választásán, meg hogy miért van Trump-frizurája Geert Wildersnek (nincs), de tán akadnak itt más szempontok is.

A tegnapi volt az első olyan nyugat-európai választás, amelyet az októberi Hamász-támadás után tartottak. De szerintem még ennél is lényegesebb, hogy az első olyan, amelyen a támadást követő palesztin zászlós demonstrációk ismeretében vettek részt a szavazók. Lehet, hogy kevés queer ment el rájuk. (A felső kép október 29-én, az alsó november 23-án készült Hágában).”

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Tayfun Salci

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2023. november 24. 21:38
András, a hollandok nem azért szavaztak Wildersre mert saját országukat féltik a muszlimoktól, migránsoktól, hanem azért, mert Izraelt féltik. A szavazatban a média cionista aktivitásának ereje nyilvánult meg.
lhotx
2023. november 24. 10:34
Helyes a bőgés elemzése, oroszlán!
bispora
2023. november 24. 10:07
Hát ez így kurva kevés Bandi! Ami igazán lényeges a holland választásból az az, hogyha a választók valós képet kapnak a muszlim és fekete migráció veszélyeiről, akkor még megszólal bennük a vészcsengő. Tehát Bandi neked azt kellene kutatnod, milyen mechanizmusok zárják el a választókat a tények/valóság megismerésétől? Kik azok név szerint, akik a médiát modulálják, a politikusokat, szerkesztőségeket, egyetemeket fizetik. Mondjuk kezdhetnéd nálatok...
EX_Terminator
2023. november 24. 08:07
Erről is szavazatk, és bizony ezzel a lufi kidurrant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!