Üzentek az izraeliek – keményebb támadások jönnek

2023. október 22. 09:05

A gázai egészségügyi minisztérium közlése szerint a légicsapások több mint négyezer ember halálát okozták eddig.

2023. október 22. 09:05

Az Izraeli Védelmi Erők vezérkari főnöke, Herzi Halevi szombaton közölte az IDF parancsnokaival, hogy

 a hadsereg készen áll a Gázai övezetbe való bevonulásra és a Hamász kiiktatására,

 de konkrét időkeretet nem közölt – írta a CNN.

Közben az IDF fokozni fogja a Gáza elleni légicsapásokat – erről már Daniel Hagari, az IDF szóvivője beszélt.

A Hamász által ellenőrzött gázai egészségügyi minisztérium szerint a légicsapások legalább 4385 ember halálát okozták Gázában azóta, hogy a Hamász október 7-én támadást indított Izrael ellen – írta a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JACK GUEZ / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béka
2023. október 22. 14:47
Coventry,Lidice,Lezaky,Oradur,római kazamatták Gáza,csak a végrehajtó hatalom változik.
szeekely
2023. október 22. 12:41
Ha elore bejelentik, akkor talan szabad szamolatlan olni? Figyeljetek a szamokat az un. "collateral damage" cimszo alatt. Ez a fegyverrel okozott tomeghalalozas uj neve. Kifesulik, bepuderozzak, de epp ugyanolyan veres mint mindig volt a vilagtortenelem soran... Egy ember, egy elet es egy halal. Mindenkinek joga van embernek lenni es embernek maradni. Kiveve annak, akinek a gondolatrendorseg megtiltja. Izrael az uj Nemetorszag es a palesztin az uj zsido.
powerage
2023. október 22. 10:08
"a hadsereg készen áll a Gázai övezetbe való bevonulásra és a Hamász kiiktatására" Csak nekem tűnik úgy, hogy a kezdeti harcias lelkesedés kissé alábbhagyott? Kíváncsi vagyok, hogy bevonulnak-e egyáltalán.
GubZol
2023. október 22. 09:21
Ha beindul a balos palapárti média, meg megvadulnak a tüntetők, ebből elég nagy médiafelhajtás lesz a zsidrákok ellen... Talán a világ rájön, mik is ezek valójában... Hogy semmivel se különbek a mocskos senkiházi terroristáktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!