Nem tudtam, hogy hittételeket is kell vallani a miniszterséghez!

2023. október 24. 21:58

Most éppen a klímavallásét.

2023. október 24. 21:58
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„A felvilágosodással a progresszió kiüresítette a mennyországot. Azóta viszont mindenből vallást csinál, igyekszik megszabadulni az eredendő bűntől, és keresi a megváltást. Miről jutott az eszembe?
Zuzana Caputova szlovák köztársasági elnök elhalasztotta az új szlovák kormány kinevezését, mert nem fogadja el annak a politikusnak a környezetvédelmi miniszterré történő kinevezését, aki nem hisz a klímaválságban.
Nem tudtam, hogy hittételeket is kell vallani a miniszterséghez!
Most éppen a klímavallásét.”

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2023. október 26. 05:13
Caputova meg akarta mutatni, hogy hiába vesztettek a szlovák pro/a-gresszívek, akkor is beleugathatnak a kormányalakításba. Fico csak a huzavona elkerülésa miatt engedett, de az egész szitu jellemzi a libsibolsik viszonyát a demokráciához...
Skywalker_bp
2023. október 25. 16:15
Sebes Gábor minden mondata érv az ember létezése ellen. A klímaváltozás mióta hit kérdése? Az éghajlat és a klíma a földrajznak és nem a teológiának a részei, Várjuk Sebes Gábor laposföld érveit, lassan már tényleg csak ez hiányzik az életmûbôl.
Chardonnay99
2023. október 25. 16:12
Ha a klímaváltozás (?), vallási és nem tudományos alapokon nyugszik, akkor mennyi lehet valóságalapja?
ügyvéd
2023. október 25. 07:43
Caputova 1 idióta! Nem "a zember okozza"!!! Én az akadémikusoknak hiszek! https://www.youtube.com/watch?v=B3rRmOPJpgs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!