„Nem merünk az erdő felé menni, este pláne nem” – riport készült a szerb-magyar határ közelében zajlott leszámolások helyszínén

2023. október 28. 20:02

Egy szabadkai hölgy szerint egyre több egyenruhást látni az erdő közelében, de ennek ellenére félnek.

2023. október 28. 20:02

„Páncélozott katonai járművek, felfegyverzett egyenruhások, rabszállítók, buszok – egyre nagyobb a készülődés a magyar határkerítés déli oldalán” – írja szombati cikkében a Magyar Nemzet. Mint a lap fogalmaz: „Szerbia jelentős erőket vet be a migráns- és embercsempészbandák felszámolására.”

Akciót is látott a lap munkatársa a déli határon

„A Magyar Nemzet riportere a korábbi véres leszámolásoknak is helyt adó makkhetesi erdőnél volt szemtanúja több migráns begyűjtésének szombat kora délután” – írja a lap. Mint tájékoztatnak, megpróbáltak beszélni is a helyszínen tartózkodó migránsokkal is. „Kérdésünkre a migránsok magukat Törökországból érkező kurdoknak vallották, és azt állították, az erdőből jönnek vissza egy sikertelen határátlépési kísérletet követően.

Amikor meglátták a közelben őrt álló rendőröket, egy boltba próbáltak beszökni. Az egyenruhások utánuk mentek, majd miután a migránsok nem tudták igazolni személyazonosságukat, a rendőrök elszállították őket”

– írja a lap. Riportjában a portál arra is kitér: munkatársuknak egy szabadkai hölgy is megerősítette, hogy egyre több egyenruhást látni az erdő közelében, de ennek ellenére félnek.

Nem merünk az erdő felé menni, este pláne nem”

– idézte a lap az egyik, munkatársuknak nyilatkozó helyi lakost. A Magyar Nemzet teljes cikkét a témában itt olvashatja.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitóképen: Kurd migránsok Szabadkán. Fotó: Magyar Nemzet

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kőbaltás
2023. október 29. 08:09
Sajnos Szerbia nem mer szembemenni az Unióval,mert belépni szeretne. Baj az is,hogy Szerbia nem tudja : az Európai Unió a földkerekség legkeményebb diktatúrája, azaz az Amerikai Egyesült Államok feltétel nélküli kiszolgálója.
counter-revolution
2023. október 29. 01:57
Orbán nemzetáruló. Vagyis nem az, hiszen egy kórosan kövér szarcigány.
counter-revolution
2023. október 28. 23:19
Orbán barátja, vagyis a Vucsitypatkány magyartalanítja a Délvidéket. Remélem, hamar szétdurran a zsíros cigány...
rockercicc
2023. október 28. 22:56
Egyszerűen szitává kéne lőni a mocskos férgeket a határokon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!