Kitálalt az orosz külügyi szóvivő: Biden nem véletlenül segít Ukrajnának

2023. október 20. 07:57

Marija Zaharova szerint Washington mindig is becsapta a világot.

2023. október 20. 07:57
Zaharova, Maria

Az orosz külügyi szóvivő, Marija Zaharova Telegram-csatornáján arról értekezett, hogy Washington számára a háborúk mindig is jó befektetésnek számítottak. Szerinte az USA csak a hasznot látja ezekben a konfliktusokban, hiszen azok sohasem a saját területén zajlanak. 

Úgy véli, Joe Biden amerikai elnök az Ukrajnának nyújtott segítségre is úgy tekint, hogy az majd megtérül a következő generációk számára.

Korábban a szabadságért és a demokráciáért folytatott harcként emlegették. Mostanra kiderült, hogy ez csak számítás.

– fogalmazott bejegyzésében Zaharova, hozzátéve, hogy az USA mindig is becsapta a világot, olyan értékek mögé bújva, amikben nem is hisz.

 

Nyitókép: MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2023. október 23. 09:49
Lévén az USA-t hátulról mozgatják, tökéletesen igaz, hogy az egyetlen dolog amiben hisznek az a lóvé. Ennek érdekében kell nekik a világhatalom, de mostanában inkább a túlélésért küzdenek, mert egy másik játékos gyalulja őket a pályáról lefelé. Az ember a bolygón egyszerre okos és nagyszerű, meg primitív is, mint a föld. A deep state lehet, hogy ügyes, de jelenleg garantáltan az emberiség sírásója.
Lajoss
2023. október 21. 05:55
Húha,ha a maríja mondja…Bruhaha
lajajakab11
2023. október 20. 17:55
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ! külön kérésre polóniumos KAVIÁR extra! csak az ostobábbak írjanak vissza ide!
Mátyás01
2023. október 20. 13:41
"Úgy véli, Joe Biden amerikai elnök az Ukrajnának nyújtott segítségre is úgy tekint, hogy az majd megtérül a következő generációk számára." Ennél is rosszabb a helyzet, mert az USA és az EU polgárai fizetik a költségeket, de nem nekik fog megtérülni, a haszon néhány tucat emberé lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!