Kadirov: Ellenzem ezt a háborút

2023. október 10. 10:57

Ennek ellenére Palesztinát támogatja a konfliktusban a csecsen vezető.

2023. október 10. 10:57
null

Megszólalt az izraeli-palesztin háborúval kapcsolatban Ramzan Kadirov csecsen elnök, akinek 15 éves fia a minap vert meg egy Korán-égetőt.

Arra kérem a világközösséget, hogy végre egyszer egyhangúan hozzon igazságos döntést a palesztinai helyzetről. Felszólítom a muszlim országok vezetőit, hogy alakítsanak koalíciót, és szólítsák fel azokat, akiket barátoknak neveznek, Európát és az egész Nyugatot, hogy ne bombázzanak civileket a fegyveresek megsemmisítésének ürügyén. Mi Palesztinát támogatjuk. És ellenezzük ezt a háborút, amely más konfliktusokkal ellentétben nagyobb méreteket ölthet” – írta ki a Telegramra Putyin leghűségesebb szövetségese.

„Magam is jártam Izraelben. És békedelegációnk első kézből tapasztalta a nyílt provokációs kísérleteket. Ezért a háború és az eszkaláció minden formájának leállítására szólítok fel. Ha szükséges, egységeink készen állnak arra, hogy békefenntartó erőként lépjenek fel a rend helyreállítása és a bajkeverőkkel szembeni fellépés érdekében” – tette hozzá a csecsen vezér.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Aleksey Nikolskyi / Sputnik / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 10. 22:09
"NDAP1945 2023. október 10. 14:52 Szegény fideszesek, Orbán zsidó párti, imádott kadirov palesztin, nagy dilemma" Kadirov tett egy olyan javaslatot, ami megakadályozatja a Közel-Keletről kiinduló atomháborút. A libberráltnácik nem tudják elképzelni sem, hogy olyat becsüljenek, pláne együttműködjenek vele, aki nem pont olyan, mint ők. Ezért működtök együtt olyan jól nyomentumosként a zsidólistáz gyöngyösivel.
templar62
2023. október 10. 17:44
Apocalipse
alenka
2023. október 10. 17:43
Vessen meg mindenki, kinek szokása, de Kadirov igazat beszél , a mi vallásunk más vallás., A mi Istenünk számunkra az egyedüli , a muszlimok Mohamed próféta követői, egyedüli istenük Allah. A " két isten " nem háborúzik isteni nyilakkal....nekünk mi okból kell utálkodni és háborúzni?...
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. október 10. 16:20
Dzsihád van! A keresztény karácsonyi vásároknak kirobbanó hangulata lesz. Allahu akbár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!