Véget nem érő taps, álló ováció fogadta Trumpot Alabamában!

2023. szeptember 10. 14:15

Mit kapna Joe Biden a futballszurkolóktól?

2023. szeptember 10. 14:15
U.S. President Donald Trump holds a campaign event at Smith Reynolds Regional Airport in Winston-Salem


A Pollitically brainwashed által megosztott TikTok-videón jól látható, hogy az Alabama–LSU amerikaifoci-csapat mérkőzésén álló ovációval ünneplik a tuscaloosai stadionban megjelent Donald Trumpot és feleségét. Az éljenzés hosszú percekig tart, a telt házas stadion folyamatosan a republikánus előválasztási kampányban utcahosszal vezető Trumpot élteti.

„Mit kapna Joe Biden ettől a tömegtől?” – teszik fel a kérdést a videó készítői, amely alatt százszámra sorakoznak a Trumpot éltető bejegyzések: „imádom őt”,  „kiváló elnök és vezető”, „vesztettünk, mégis csodálatos volt az egész”, „hívő lettem”.

 

 

 

 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Jonathan Ernst

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. szeptember 11. 00:01
Hogy mit kapna, szerintem a "FUCK JOE BIDEN" menne. :-)
altercat1
2023. szeptember 10. 17:27
Láttunk egy tényt. Erre az idióta tökfej moslékos majmok elkezdenek vernyogni. Nincs érvük ellene. Trump népszerűbb, mint valaha.
Narancsisten
2023. szeptember 10. 16:52
Trump soha nem fog győzni! Az a sok agyhalott birka, aki tapsol meg le van szarva! Amerikában nem államok vannak, meg szavazók, hanem Techóriások, Olajvállalatok, Fegyvergyárak és Bankok. Ha ők nem akarnak valakit elnöknek az nem lesz elnök, ha a tömegek a fejükön is ugrálnak. Donal Trump nem fog felkerülni a szavazólapra. Amikor pedig tüntetni fognak ezért a buzi republikánusok, egyszerűen a tömegbe kell lövetni mert, ha pár tucat kinyiffan közülük, akkor mindjárt befogják a pofájukat!
pipa89
2023. szeptember 10. 16:48
Ez nagyon durva! Biden a Mélyállammal együtt elsüllyedhet a pokol legmélyebb bugyraiba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!