Középiskolai futball-meccsen tört ki lövöldözés, egy diák meghalt

2023. szeptember 04. 08:16

A rendőrség egyelőre senkit nem állított elő.

2023. szeptember 04. 08:16

Az amerikai Louisiana állami rendőrség egy középiskolai futball-mérkőzésen kitört lövöldözés körülményeit vizsgálja, miután egy 16 éves diák meghalt, egy nő pedig megsebesült.

A lövöldözés péntek este történt a tanév elején tartott mérkőzés szünetében a Mississippi folyó partján fekvő 5 ezres kisvárosban, Port Allen-ben, az állam fővárosa, Baton Rouge közelében. A hatósági vizsgálat vasárnap is folytatódott. Egyelőre senkit nem tartóztattak le, és az erőszakos cselekmény okát sem közölték.

 

A tankerület közölte, hogy a Labor Day alkalmából tartott ünnepi hosszú hétvége után kedden folytatódó tanítási napon kríziscsoport áll majd a diákok rendelkezésére, hogy segítsenek nekik feldolgozni a történteket.

 

A lövöldözésben meghalt 16 éves diák az iskola tanulója volt. A másik érintett, egy nő a karján szenvedett sebesülést. Mindkettőjüket az iskolai futball-pályán landoló mentőhelikopterrel vitték kórházba, de a tizenéves fiú életét már nem tudták megmenteni.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Forrása: képernyőkép
 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2023. szeptember 04. 22:34
A kurva anyátokat! Miért nem tudjátok odatenni a címhez még azt az egy szót, hogy "Louisianában"?
letsgobrandon-2
2023. szeptember 04. 11:39
remélem boxosok
Burg_kastL71-C
2023. szeptember 04. 11:36
Felzárkóznak szépen Mexikóhoz és nem lesz különbség az ottani, évi, úgy 25 ezer gyilkossággal. Tulajdonképpen ki fog majd bekebelezni kit ?
paater-gregor
2023. szeptember 04. 09:31
"futball-meccsen" Az AkH. szerint: futballmeccsen (két főnév jelöletlen kapcsolata; két szó, három szótag) Ezzel szemben: labdarúgó-mérkőzés (három szó, hét szótag)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!