Brit komikus: Slava Ukraini

2023. szeptember 08. 07:38

Stephen Fry többször is kifejezte már támogtását Ukrajna mellett, akivel most Volodomir Zelenszkij ukrán elnök is találkozott.

2023. szeptember 08. 07:38

Nemrég az Unian hírügynökség idézte Stephen Fry-t, aki arról beszélt, hogy miért is szereti annyira az országa Ukrajnát. Mint fogalmazott: „Hölgyeim és uraim, íme az elméletem, miért szereti annyira Nagy-Britannia Ukrajnát: amikor az interneten valamit vásárolni akarunk, rákattintunk egy kis menüre, ott az országra, és egészen a végére kell görgetnünk, ahol az Egyesült Királyságnak (UK) mellett ott van Ukrajna”. 

Majd azzal folytatta,

 „tehát szomszédok vagyunk ott. 

Az összes ilyen szerencsés ország, mint Albánia, a lista tetején van, nekünk pedig a lista aljára kell lemennünk, szóval ez közös bennünk, és ezért szeretjük egymást” – magyarázta a világhírű brit komikus.

Találkozott az ukrán elnökkel a világhírű komikus

Volodimir Zelenszkij a közösségi oldalán osztott meg egy videót arról, hogy Stephen Fry brit komikussal „szívélyes és barátságos találkozót” folytatott. A kísérőszövegből kiderült, hogy az ukrán élet különböző aspektusairól beszélgettek: a kultúráról, az ellenálló képességről és a háború sújtotta ország népének bátorságáról. Zelenszkij némi ajándékkal is készült, amelyet Fry megköszönt, majd hozzátette, „Slava Ukraini”, azaz dicsőség Ukrajnának.

Megköszöntem neki, hogy támogatja Ukrajnát. Mindannyian reméljük, hogy helyreáll az igazságos béke”

– zárta a bejegyzést az ukrán elnök.

A találkozóról készült felvételt alább tekinthetik meg:

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2023. szeptember 08. 22:10
Slave Ukrajna-ezt küldöm a brit tudósnak.
Majdmegmondom
2023. szeptember 08. 15:47
Én is remélem, hogy helyre áll az igazságos béke, ami azt jelenti, hogy Ukrajna lekerül a térképről...
letsgobrandon-2
2023. szeptember 08. 12:38
dagadt vén buzi, meg a zsidó ripacs .. micsoda páros
pollip
2023. szeptember 08. 11:40
Volt valami műsor is? Együtt zongoráztak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!