„Nem ismeritek fel a testvéreteket?” – kérdezte a grúzoktól egy oroszra mutatva az amerikai énekes

2023. augusztus 16. 10:36

Fütyülés volt a válasz a tengerentúli előadó érzéketlenkedésére.

2023. augusztus 16. 10:36
null

Kénytelen volt elnézést kérni a grúz rajongóktól a Killers azt követően, hogy a testvérüknek nevezett egy orosz rajongót. Az incidens a zenekar grúziai koncertjén, Batumiban történt, ahol felhívtak a színpadra egy rajongót a dobok mögé a For Reasons Unknown című számukhoz.

Ez még önmagában nem is lett volna probléma, de ezután az együttes énekese, Brandon Flowers elkezdett megjegyzéseket tenni.

„Nem ismerjük az etikettet ebben az országban, de ez a fickó orosz. Ugye nem zavar, hogy egy oroszt hívtam fel a színpadra?” – kérdezte Flowers, mert úgy látszik, neki is derengett valami a 15 évvel ezelőtti eseményekből.

A kijelentésre vegyesen kapott a tömegből fütyülést és tapsot, ezért a dal végén ismét elővette a témát. „Nem ismeritek fel a testvéreteket? Vagy ő nem a testvéretek? Elválasztanak minket az országhatárok? Nem vagyok a testvéretek attól, mert Amerikából jöttem?” – kérdezgetett az amerikai előadó.

Természetesen erre már jött a mindent elsöprő fütyülés. Erre az énekes megjegyezte, nem szeretné, ha eldurvulna a dolog, inkább ünnepelje mindenki a közös élményt, mert a Killers rajongói mind testvérek. A grúz hallgatóságot láthatóan nem hatotta meg az érvelés, sokan jól hallhatóan fütyülték ki a zenekart, a Guardian szerint többen el is hagyták a koncerthelyszínt tiltakozásuk jeléül.

Nem sokkal később az együttes közleményben kért bocsánatot. „Elismerjük, hogy a kijelentést, miszerint a Killers rajongói mind testvérek félreértelmezhető, senkit sem akartunk felzaklatni vele, elnézést kérünk” – írták.

Nyitókép: Twitter

 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 16. 16:57
"kunfia1 2023. augusztus 16. 11:50 Részlet Orbána 2030-as beszédéből, ha marad:"2040re életszínvonalban utolérjük Ukrajnát! " Hány majom is menekült bezzegRomániába a lyákóbbikosok közül? Liberrállatok?
Alte
2023. augusztus 16. 14:18
A bocsánatkérés volt a hiba
survivor
2023. augusztus 16. 13:34
kunfia1 szerint 2030-ban Orbán lesz a miniszterelnök. Az elmebeteg próféta.... vagy tud valamit ?
letsgobrandon-2
2023. augusztus 16. 12:43
Az USA a buták hazája
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!