Megszólalt az orosz külügy Novák Katalin ukrajnai látogatása kapcsán

2023. augusztus 29. 09:33

Marija Zaharova sem hagyta szó nélkül a magyar köztársasági elnök és Zelenszkij találkozóját.

2023. augusztus 29. 09:33
null

A Mandiner korábban megírta, hogy Novák Katalin négyszemközti megbeszélést folytatott Volodimir Zelenszkij elnökkel. Kiderült, hogy öt pontban sikerült megállapodásra jutniuk.

Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő kommentálta a Telegram-oldalán Novák Katalin köztársasági elnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közös megbeszélését.

„Novák Katalin magyar köztársasági elnök a Zelenszkijjel folytatott megbeszélésen sürgette, hogy üljön tárgyalóasztalhoz. 

Novák Katalin valószínűleg nem tudja, hogy Zelenszkij törvényesen megtiltotta magának, hogy tárgyalóasztalhoz üljön. 

Valószínűleg úgy döntött, inkább mindjárt odafekszik– írta Marija Zaharova.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. augusztus 30. 09:21
Kovács Ubul csapláros 2023. augusztus 30. 06:56 ..."Teljesen reális elképzelés. Jól mutatja a mimagyarok"... Teljesen világos hozzáállás a magadfajta leprás gennyládák részéről, akik a környező neonáci, a magyarságot napjainkban tízezrével legyilkoló népekkel kollaborálva törölnétek le a magyarságot és Magyarországot a térképről! Húgyagyúkám, azt sem vagy képes érzékelni, hogy MOST NEM a Kárpát-medence hanem csupán 1, azaz EGY város, Munkács visszamagyarosításáról volt szó, DE a magadfajta idegen szívű, a magyarság kiirtásában kollaboránsnak még ez is sok, hogy basznád szájba a tetves, ótvaros anyádat, aki a világra szart!
alexandrosz-2
2023. augusztus 30. 07:08
A hoholfaszt szopó kvotaribanc buta, mint a segge.
csapláros
2023. augusztus 30. 01:44
lauderstenonis-2 B_kanya 2023. augusztus 29. 23:04 ..."Arra a Munkácsra gondolsz te hazaáruló, melynek lakosságának 8%-a magyar?"... Pontosan te tetűláda hazaárulózó Júdás! Naná, hogy a 8 %-os magyar Munkácsra gondolt, amelyet 3 éven védett Zrínyi Ilona a magad fajta Bidé seggnyaló LABANCOKTÓL! A 92 % nem magyar majd szépen VISSZAMAGYAROSODIK, hogy bazd szájba a kurva ótvaros anyád, vagy elmegy a büdös picsába a városból, oda, ahonnan szalajtották!!!
csapláros
2023. augusztus 30. 01:39
Genusnextgen 2023. augusztus 29. 19:04 A deszkánbaszott jó kurva anyádat nem verted még szét a szlovák és cujkaivó buzi román nagykövet rezidenciáját még az ő elbaszott, hazug, a magyarságot gyalázó tankönyveik miatt??? Mi a faszt provokálsz itt másokat, te tetű gennyláda, nemzetáruló??? Azokban a tankönyvekben TÍZEZERSZERTE TÖBB ÉS MEGALÁZÓ tanítások vannak a magyarokról te húgyagyú fosláda, de AZOK téged nem zavarnak, nemzetáruló bozgor, mert te is inkább a magyarok ellenségeinek a seggét nyalod!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!