Kadirov: Részvétem Prigozsin családjának és barátainak

2023. augusztus 25. 07:27

A csecsen vezető szerint óriási veszteség érte Oroszországot.

2023. augusztus 25. 07:27
null

Vlagyimir Putyin után a csecsen vezető, Ramzan Kadirov is megszólalt a Wagner-vezér haláláról.  Telegram-csatornáján azt írta: „vele bármit meg lehetett beszélni, teljes szívéből segített mindig. (...) 

De az utóbbi időben nem látta, vagy nem akarta látni a teljes képet. Arra kértem, hogy tegye félre a személyes ambíciókat, és csak azt nézze, ami országos szempontból a legfontosabb.

De ő már csak ilyen volt: betonkemény személyiségű, aki itt és most akarta elérni céljait”. Posztját a családnak és barátoknak címzett részvétnyilvánítással zárta a csecsen vezető. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Telegram

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2023. augusztus 26. 17:11
Csak tudnám, a képszerkesztőnek mi oka lehetett éppen röhögő arcokkal illusztrálni a cikket?
Ízisz
2023. augusztus 25. 08:08
Mindenki másnak nagyobb érdeke fűződik Prigozsin halálához, mint Putyinnak... ami látható is gyakorlatban... Pont erre nincs szüksége... Akkor kinek van??? 🤔💤
Beszélgető
2023. augusztus 25. 07:50
Győzike is sűrűbben néz mostanában a háta mögé... Sosem lehet tudni.
Farkasvölgyi
2023. augusztus 25. 07:42
lehetne cikk Andrej Trosevról....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!