Gorka Sebestyén: Orbán hozzáállása a háborúhoz gusztustalan

2023. augusztus 15. 19:57

A Biden-adminisztráció politikáját idiótának, Putyint pedig hidegvérű gyilkosnak nevezte Trump egykori tanácsadója.

2023. augusztus 15. 19:57

Donald Trump volt amerikai elnök korábbi magyar származású tanácsadója, Gorka Sebestyén a Válasz Online-nak adott interjút, amelyben arról beszélt, ha Trump maradt volna az USA elnöke, nem tört volna ki a háború. Vlagyimir Putyint hidegvérű gyilkosnak nevezte, Orbán Viktorról pedig azt mondta, gusztustalan politikát folytat.

„Amikor George W. Bush volt hatalmon, Oroszország lerohanta Grúziát. Amikor Obama, Putyin megkaparintotta a Krímet. És most, amikor a szenilis Biden foglalja el az ovális irodát, Oroszország ismét megtámadta Ukrajnát.

2008 óta csak abban a négyévnyi békeidőben nem indított támadást Moszkva a szomszédai ellen, amikor a főnököm volt az elnök.

Putyin fél Trump elnök úrtól. Még szép, hogy nem tört volna ki a háború, ha ő ül a Fehér Házban” – mondta az interjúban.

Szerinte Putyinban nincs öngyilkos hajlam, ezért nem fog nukleáris fegyvert bevetni. Orbán Viktor háborús politikájáról pedig úgy nyilatkozott:

„erkölcsi korrupció, melyet a marxista elvek okoztak Magyarország lelkében”.

Nyitókép: képernyőkép

 

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2023. augusztus 16. 14:37
Nem világos hogyan is áll hozzá Orbán a háborúhoz, értelmezés persze mint ahogy szokásos nincs mert esetleg kellemetlen visszakérdezéseket nyitna meg, de azt bevállalni gyáva. Az erkölcsi korrupció kifejezés is magyarázatra szorulna de mint hiány én inkább GS vonatkozásában vetném föl
polárüveg
2023. augusztus 16. 12:31
Gorka úr azt a mantrát mondja fel, amelyet azok fújnak, akik Gorka urat kirúgatták a Trump csapatából. Na ez a gusztustalan.
Lajoss
2023. augusztus 16. 11:34
Az állampárt kedvence volt…hogy mik vannak…? :)
balbako_
2023. augusztus 16. 10:14
A marxista gyökerű erkölcsi korrupció nemcsak hangzásában baromság ténylegesen is az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!