Amerikai szenátor üzent Medvegyevnek: „Ha Ukrajnára atomot dobtok, az a NATO elleni támadás lesz”

2023. augusztus 01. 19:05

„Ideje kijózanodni, felismerni, hogy az ukrajnai barbár inváziótok nem működik” – üzente Medvegyevnek Lindsey Graham.

2023. augusztus 01. 19:05

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Dmitrij Medvegyev arról beszélt: Kijev sikeres ellentámadása esetén atombombát dobnak az oroszok Ukrajnára. Az orosz politikus kirohanására reagált a Twittteren Lindsey Graham republikánus szenátor.

„Orosz barátaimnak, akik arról beszélnek, hogy atomfegyvereket vetnek be Ukrajnában: Meg kell érteniük, hogy ez maga a NATO elleni támadás lenne, tekintettel arra, hogy Ukrajna közel van a NATO területéhez.

Ideje kijózanodni, felismerni, hogy az ukrajnai barbár inváziótok nem működik, visszavonulni, és megmenteni sok fiatal orosz embert az értelmetlen haláltól”

– üzente Medvegyevnek a szenátor.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / Sputnik via AFP

 

Összesen 311 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mostlysilentobserver-2
2023. augusztus 03. 19:15
"hogy ez maga a NATO elleni támadás lenne, tekintettel arra, hogy Ukrajna közel van a NATO területéhez." Ukrajna kozel van Oroszország teruletéhez is, szóval ezzel a logikával az atom ugyanannyira volna Oroszország elleni támadás is. Már tényleg csak az kell, hogy a NATO ezt megtorolva megtámadja saját magát.
survivor
2023. augusztus 03. 18:57
Közel...
Player1
2023. augusztus 03. 14:08
Hányas volt FÖLDRAJZBÓL?
BBrutus
2023. augusztus 02. 20:41
Ha az Oroszok atomot dobnak az Ukránokra, akkor a NATO hirtelen észhez fog térni és szűkölve vonulnak vissza. Más f@szával verni a csalánt az számukra ok, de a sajátjukkal már nem fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!