A Bud Light forgalmazói már nem számítanak a forgalom helyreállására

2023. augusztus 01. 05:41

Az LMBTQ-botrány alaposan megtépázta a cég eladásait.

2023. augusztus 01. 05:41

Sok Anheuser-Busch forgalmazó azt mondja, beletörődtek „a  fájdalmas Bud Light veszteségekbe”, valamint a Dylan Mulvaney- fiaskó után feladták az elégedetlen vásárlók visszacsábítását – tudta meg a The Post.

Négy hónapos létszámstop és elbocsátások után – egyes sörszállító teherautó-sofőröket még akkor is zaklattak, amikor a Bud Light eladások több mint 25%-kal csökkentek – az Anheuser-Busch nagykereskedői elfogadták, hogy vevőik egy részét végleg elvesztették – és az új fogyasztókra kell koncentrálniuk.

„A fogyasztók döntöttek” 

– mondta egy texasi székhelyű sörforgalmazó cég egyik, magát megnevezni nem kívánó vezetője. „Elhagyták [a Bud Lightot], és ez így is marad. Nem képzelem, hogy nagy százalékuk visszajönne” – idézte a lap.

Más söreik eladásai is visszaestek

Hozzátették, az Anheuser-Busch más söreinek, köztük a Budweisernek, a Michelob Ultrának és a Busch Lightnak az eladásai is visszaestek, mióta a Bud Light marketingkapcsolatot kötött a transznemű influencerrel, Mulvaneyvel.

Ráadásul ezek az elvesztett vásárlók valószínűleg rájöttek, hogy a Bud Light versenytársai, köztük a Coors Light és a Miller Lite „nagyon hasonló termék”. A sörháború megnyerése azon múlik, hogy

 „ki a legjobb a marketingben” 

– mondta a cég vezetője.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 02. 01:21
Csődöt akarsz: támogasd a buzikat... Hehe...
citromosParizer
2023. augusztus 01. 20:03
szerintem a Mandiner sem :D elnézve, hogy esett vissza a komment szekció ezzel az új portállal...
pepu
2023. augusztus 01. 11:46
Meg van a recept: aki a deviáns kisebbséget támogatja, azt tönkre kell tenni a termékei bojkottjával.
Jack Reynor
2023. augusztus 01. 11:26
Áprilisban a cég részvényének az árfolyama 63-65 euró között mozgott, most az árfolyama 56-58 dollár között ingadozik, vagyis értékének 20%-át elvesztette. Majd meglátszik, hosszú távon mi lesz, de ez biztató eddig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!