Tragikusan fiatalon elhunyt Robert De Niro unokája

2023. július 03. 18:33

Leandro De Niro Rodriguez mindössze 19 éves volt.

2023. július 03. 18:33
null

Tragikus módon életét vesztette Leandro De Niro Rodriguez, Robert De Niro unokája, jelentette be a 19 éves fiú édesanyja hétfőn Instagramon. A bejegyzésből nem derül ki, mi volt a fiú halálának konkrét oka.

Leandro élettelen testét egy barátja találta meg egy széken ülve, manhattani otthonában, ahol közel egy éve lakott egyedül. A barát azért ment át, mert már napok óta nem hallott a fiú felől, írja a New York Post

A fiatal De Niro maga is színészként bontogatta szárnyait, és többek között a 2018-as Csillag születik című filmben is feltűnt, ahol a Bradley Cooper által megformált Jackson Maine legjobb barátjának, George Stone-nak a fiát alakította. 

Nyitókép: MTI/EPA/David Swanson

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tboyka
2023. július 08. 18:32
Én erre azt szoktam mondani, hogy aki kemény drogokkal lövi magát, az késleltetett öngyilkosságot hajt végre magán. A halál várható, az időpontja kérdéses.
DorsetNaga
2023. július 04. 14:33
Túltolta.
Nehidd El
2023. július 04. 12:54
"A bejegyzésből nem derül ki, mi volt a fiú halálának konkrét oka." Az talán nem, de sejtésünk lehet, ugyanis a holttest mellett "ismeretlen" fehér port találtak. Libsisors.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!