Joe Biden „halandzsának” nevezte az ellene felhozott megvesztegetési vádat

2023. június 09. 08:00

Az elnök tagadja, hogy külföldről fogadott volna el pénzt politikai intézkedésekért cserébe.

2023. június 09. 08:00
null

Az amerikai elnök visszautasította azt a vádat, miszerint alelnök korában megvesztegetési pénzt fogadott volna el. Joe Biden csütörtöki, a Rishi Sunak brit kormányfővel közösen tartott washingtoni sajtótájékoztatóján merült fel a kérdés, hogy igaz-e a kongresszusi republikánusok vádja, és fogadott-e el politikai intézkedésért cserébe pénzt egy külfölditől. Biden „halandzsának” minősítette ezt a kijelentést.

Csütörtökön Nancy Mace, az alsóházi felügyeleti bizottság republikánus tagja újságíróknak azt nyilatkozta, az FBI birtokában lévő irat azt bizonyítja, hogy

A politikus sürgette a szöveg nyilvánosságra hozását.

(MTI)

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NewHorizon
2023. június 10. 00:28
Kérdés, hogy van-e még olyan nyitott szemmel járó ember a világon, aki nincs tisztában a valósággal, mármint, hogy a szellemileg gyorsan hanyatló Biden és az egész bugris családja a mögötte álló és őt is működtető bűnügyi háttérszerkezet alanyai. Még félhülyén is nem csak, hogy tagad, hanem egyenesen flegmáskodik. Hát persze, láthatólag ő a szabad világ vezére (Leader of the Free World), megengedheti magának! Ellenben az általa 'halandzsának' minősített vádakkal kapcsolatban, a tényleges bizonyítékok kezdik áttörni a hevesen cenzúrázott mainstream média falait, akárhogy is igyekeznek mindent gyorsan törölni. Itt van például egy, az American Thinker által publikált cikk, amely egy Sky News Australia interjút is tartalmaz Garrett Ziegler-el, aki a Trump adminisztráció tagja volt és vette a fáradtságot, hogy megszerezze és megvizsgálja a Hunter Biden által hátrahagyott laptop anyagait és képeit, amit fel is töltött egy erre készített internet-oldalra, ami itt található (én személyesen nem néztem meg a képeket, tehát megtekintése mindenki saját belátása szerint!) https://bidenlaptopmedia.com/ Cikk: Magyar (google) fordítás (videó angolul) - American Thinker, 2023. június 5. https://www-americanthinker-com.translate.goog/blog/2023/06/stunning_tv_interview_in_australia_on_the_hunter_biden_laptop_evidence.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp (eredeti cikk) https://www.americanthinker.com/blog/2023/06/stunning_tv_interview_in_australia_on_the_hunter_biden_laptop_evidence.html Hunter Biden e-mail (több, mint 128 ezer) bizonyítékok ezen a web-oldalon találhatók: https://bidenlaptopemails.com/ Mindeközben Biden Igazságügyi Minisztériumával (DOJ - Department of Justice) az élen, korrupt ügyvédek serege lohol Trump után, mindenféle szerkesztett vádiratok sorozatával, a semmirekellő Biden meg csak pofázik (inkább legtöbbször vagy motyog, vagy ordításban tör ki) és bambán vigyorog (ha nem éppen súgókártyákat olvasgat, vagy fingik egyet - vagy mind egyszerre, mert olyan tehetséges ember!!!). Itt tart ma a világ, mindent az ellenkezőjére akarnak fordítani és lenyomni az emberek torkán – legyen az ártatlan a bűnös, az abnormális a normális!
formaegy
2023. június 09. 18:59
KÍNA: banki bizonylatok, pl. hogy Bidenék egymillió-hatvannégyezer dollárt kaptak és fogadtak el Kínától. És ez csak egy bizonylat! Naná, hogy a rühes gyilkos terrorista Biden tagad.
fatman
2023. június 09. 16:54
ez az idióta vén fasz megint leégette magát a brit miniszterelnökkel való találkozáson...
amca
2023. június 09. 12:45
Nem igaz. Szó szerint ezt mondta: áséléowö2pélkd2öwejföwqjcoiuh23kdqüwöküőqdüqüöq
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!