Orbán Balázs csattanós választ adott Twitter-bejegyzésével az amerikai liberális professzornak

2023. április 21. 20:31

„Itt az igazság a magyarországi választásokról”– írta a miniszterelnök politikai igazgatója.

2023. április 21. 20:31
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Orbán Balázs csütörtökön interjút adott Tucker Carlsonnak a Fox News csatornán, amelyet hivatalos Twitter-oldalán is közzétett.

Kim Lane Scheppele, amerikai jogász és politológus professzor a következő szavakkal kommentálta a beszélgetést:

majd belinkelte saját tanulmányát, amely szerinte az igazságot tartalmazza.

A miniszterelnök politikai igazgatója lakonikus válaszában csak ennyit írt:

majd a következő képet ajánlotta Scheppele figyelmébe:

Kim Lane Scheppele az 1990-es években Magyarországon dolgozott, ennek során ismerkedett meg Orbán Viktorral. 1995-1996-ban Horn Gyula koalíciós kormánya idején az Alkotmánybíróság kutatója volt, és a magyar parlament alkotmányalkotási bizottságának szakértő tanácsadójaként dolgozott.

A Közép-európai Egyetem MA Program in Gender and Culture alapító társigazgatója volt, amikor a programot először akkreditálták.

A Közép-európai Egyetem MA Program in Gender and Culture alapító társigazgatója volt, amikor a programot először akkreditálták.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 22. 07:01
A fidesz-matek szerinti 2/3-ok..66%-ot az életben nem kaptak..
5m007h 0p3ra70r
2023. április 22. 06:48
"majd belinkelte saját tanulmányát, amely szerinte az igazságot tartalmazza." Mennyien vannak itt is, akik saját tanulmányokat írnak azt vélelmezve, hogy az a megfellebezhetetlen igazság. Itt van mindjárt rekontrafikció (vagy miafasz a neve) példának okádék.
Unknown
2023. április 22. 04:30
Kim Lane Scheppele nacionáléját értsd úgy : CIA ügynök.
Palatin
2023. április 21. 23:17
A fórum kommentárjait olvasgatva, egészen feltünö különbségek ötlenek szembe a jobboldali illetve baloldali (=gyurcsányista) vélemények között. A jobboldali vélemények érvelnek, példákat hoznak fel állításuk igazolására. Nagy ritkán olvashat az ember egy-egy trágárkodást, de ez kevésbé jellemzö. A baloldali vélemények ellenben "anyáznak", trágárkodnak, bizonyítani, érvelni nem tudnak, kultúrálatlanok, humortalanok, tartalmatlanok. Ez is a valóság egy fajta leképezödése. Nézd meg Gyurcsányt, azonnal megismered a híveit is....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!