Iskolai foglalkozást tartanak a transzneműség elfogadásáról 

2023. április 02. 14:08

A Bolond lyukból című cikksorozat új része.

2023. április 02. 14:08
null

Készült az Alapjogokért Központtal együttműködve, a Bolond lyukból cikksorozat részeként. 

***

A Los Angeles Unified School District (LAUSD) iskolakerület egy héten át tartó foglalkozást tart a „transzneműek láthatóságának napja” alkalmából, amelynek során az általános- és középiskolások híres transznemű emberekről tanulhatnak, köztük Alok Vaid-Menonról, egy nembináris felnőtt férfiról, aki szerint a kislányok „perverzek” – írta meg a thepostmillenial.com.

A lap szerint a tankerület Instagram-oldalán az alábbi leírás olvasható az esemény kapcsán: „az iskolakerület arra törekszik, hogy minden oktatási intézmény befogadó, biztonságos, egészséges és megerősítő környezet legyen a diákok, oktatók és családok számára, beleértve a transznemű és nem-bináris közösségeket is”.

Az általános iskolák azt tanácsolják a tanároknak, hogy olvassanak olyan könyveket a gyerekeknek, amelyekben transznemű vagy nem-bináris karakterek szerepelnek.

Középiskolai szinten pedig LMBTQ-történelemórák tartására buzdítanak. A portál szerint a „transz ikonok” közt megtalálható az előbbiekben már említett Alok Vaid-Menon is.

Alok Vaid-Menonról
Az aktivista azzal vált híressé, hogy a Facebookon az alábbi sorokat osztotta meg: „Hiszek abban a radikális felfogásban, hogy a kislányok, akárcsak mi mindannyian, bonyolult emberek. Itt nincsenek tündérmesék és hercegnők. A kislányok is queerek, transzok, perverzek, deviánsak, kedvesek, gonoszak, szépek, csúnyák, óriásiak és különösek”. Szerinte Az ördögűző című horrorfilm valójában egy olyan kislányról szól, aki felfedezi a szexualitását, maszturbál és felismeri a démonjait, és akit csak fehér férfiak, ráadásul papok menthetnek meg. 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. április 04. 17:18
Gyerekgyilkos rohadt beteg buzi állatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igen! Minden mocskos LMBTQ-t támogató politikai kurvának a kölykét csak és kizárólag egy pedofil buzik iskolába kötelezném!!!!!!!!!! A mocskos kurva anyjukat! Azt!
olajfa1
2023. április 02. 17:05
A "transzneműség" ELFOGADHATATLANSÁGÁRÓL is tartanak "iskolai foglalkozást"? MERT HA NEM, AKKOR AZ FASISZTOID FOGLALKOZÁS!!!!!!! és egyáltalán NEM DEMOKRATIKUS!!!
szürkeSzarvas
2023. április 02. 16:12
Elérkezett Arthur Rimbaud és Bodler világa. A romlás virágai a divat a deep state által fertőzött területeken.
Kanmacska
2023. április 02. 14:55
Basszátok meg, nem is tudom rendesen meghatározni, mi a fasz az a nembináris nő vagy férfi. Egyszerűsítve nyilván az, hogy buzi, aki affektál és tudományos köntösben akar buzulni, de egyébként?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!