Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában

2023. március 20. 22:07

Senki sem élte túl a fedélzeten tartózkodók közül a balesetet.

2023. március 20. 22:07
null

Vasárnap délután lezuhant egy négy katonát szállító helikopter Kolumbiában – írja a Metropol. A fedélzeten tartózkodó tisztek éppen ellátási munkát végeztek Quibdónál, amikor a gép ismeretlen okokból többször is megpördült a levegőben, majd lezuhant. Senki sem élte túl a balesetet.

„Sajnálattal jelentem, hogy a helikopterszerencsétlenségnek nincsenek túlélői. Osztozom Hector Jerez, Julieth Garcia, Johan Orozco és Ruben Leguizamon családjainak fájdalmában. Nem hagyjuk őket magukra” – jelentette ki Gustavo Petro, Kolumbia elnöke.

A zuhanásról videófelvétel is készült:

Nyitóképen: A helikopter roncsa. Fotó: Cristian Cuesta / AFPTV / AFP 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. április 12. 22:39
És mennyi fehér por van a környékén..
21 gramm
2023. március 21. 07:45
Kedves Mandiner Szerkesztőség! Tisztelt Főszerkesztő! Nem kattintottam a videóra, nem néztem végig a képsorokat. Nem elég, hogy telerakjátok reklámmal a felületet, olyannyira, hogy most már 5 centinként tartalmat is kitakar, nem elég, hogy megszüntettétek a moderálást, egyesek több ezer karakterrel flood-olják a posztokat, nem elég, hogy gyakorló elmebetegek, nárcisztikus idióták facebook posztjait naponta cikként közlitek, most már emberek halálát videón közvetítitek, hogy olvasók ezrei zombiüzemmódban úgy nézzék végig, mintha normális, az élet velejárója lenne hogy nézegessen halált élőben a reggeli kávéja közben! Élő létező, valódi személyek életének utolsó másodperceit. Nem tudok ennél perverzebbet elképzelni, hogy muszáj egészséges emberekeket ilyesmire kondicionálni. Emberi méltóság, kegyelet már sehol sem létezhet? Akinek ilyesmire igénye van, olvashatja az indexet vagy nézheti a TV2-őt. Miért nem lehet egy értékrendet, egy szintet megtartani?
blondiner
2023. március 21. 00:05
Kérjük a Macerátort, hogy az ilyen értelmetlen és hosszú hsz-ek szerzőit töröljék + mivel valamikor voltam macerátor, tudom, hogy az illető beazonosítható IP alapján, kérjük ne adjanak lehetőséget új regisztrációra! Igaz, a modem bootolása után másik IP-t kap, de talán ennyi ésszel - a hsz alapján - ez nem jut eszébe. + a hsz is törölhető!
bogdan69
2023. március 20. 23:17
MAGATEHETETLENÜL lezuhan egy helikopter. Édes Istenkém... Hát igen, a helikopter már csak olyan, hogy van ÖNÁLLÓ akarata. ÖNÁLLÓAN tud cselekedni. Nem is kell hozzá pilótaember, aki vezesse. A helikopter nagyon jól elvan pilótaember nélkül. Néha sérülteket ment közlekedési balesetek alkalmával, néha berepül valamit enni egy Mekkdrályvba, néha meg csak ül szomorúan a szántóföld szélén, mert nem engedték meg neki, hogy mérgeket permetezzen a növényekre. MAGATEHETETLENÜL, bazmeg. És ezek az emberek újságírónak képzelik magukat, és felveszik a fizetést a tevékenységük ellentételezéseként. Ezzel a nyelvérzékkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!