Elon Musk felszólalt a gyerekek nemátalakítása ellen

2023. március 17. 12:36

A milliárdos szerint mindenki átmegy gyerekkorában identitás válságon.

2023. március 17. 12:36
null

Elon Musk a Twitteren reagált arra, hogy a Peggy Flanagan minnesotai alkormányzó arról beszélt, milyen jó dolog, ha a szülők engedik a gyerekeknek a nemi átalakító eljárást. A politikus azt mondta, hogy: „amikor a gyerekeink elmondják nekünk, hogy kik ők, nekünk felnőtteknek az a dolgunk, hogy meghallgassuk őket és higgyünk nekik. Ezt jelenti jó szülőnek lenni.”

A milliárdos erre úgy reagált, hogy: „Nem az, ha a felnőttek propagandával etetik őket. Ráadásul

„Ezért legalább 18 éves korukig nem szabadna engedélyeznünk súlyos, visszafordíthatatlan műtéteket vagy sterilizáló gyógyszereket, amelyeket esetleg megbánhatnak” – írta Musk. 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SimplyRed
2023. március 19. 10:08
Na ez így ok, kellett az utolsó megerősítés, hogy vegyek egy TESLA-t, amit a csicska németek gyártanak nekem. Azt hiszem, hogy nehéz értelmes embernek ezt az ideolódiát elfogadni, hátmég kiállni mellette. Az ilyen momentumok, amik erőt adnak, nem teljesen hülye a világ.
-Zsolt-
2023. március 18. 10:19
Magyarországon a szigorú törvények és a folyamatos agymosás miatt akkora hiány van átoperáltakban (0 fő), hogy Vietnámból kell importálni egy ladyboy-t, és a nemzeti ünnepen a Nemzeti Múzeum lépcsőjén kisminkelve, jelmezbe bújtatva énekeltetni vele, hogy: "Mit szamüzoth kivandolóól a szülü eljen aath!" 🤣🤣🤣
Senufed
2023. március 17. 20:39
" amikor a gyerekeink elmondják nekünk, hogy kik ők, nekünk felnőtteknek az a dolgunk, hogy meghallgassuk őket és higgyünk nekik. Ezt jelenti jó szülőnek lenni. " Hát persze, a gyerekem néha nekem is Batman meg Superman.. de valahogy mégsem hiszem el, hogy ő tényleg az.
zara
2023. március 17. 18:09
az elmúlt évben kiderül h egy normális ember...lehet h a 100 testőr nem lesz elég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!