Bloomberg: a republikánus oldalon sokan látják úgy, hogy Ron DeSantis tudná megverni Bident

2023. március 03. 18:50

Trump hívei azonban továbbra is szilárdan elkötelezettek korábbi elnök mellett – mutat rá a lap.

2023. március 03. 18:50
null

Donald Trump sztár Washington közelében, az amerikai ultrakonzervatívok most zajló tanácskozásán, de a volt elnök új erőpróba elé került – olvasható a Bloomberg cikkében. A cikkben kiemelik, hogy a korábbi elnök legnagyobb potenciális riválisa, a floridai kormányzó el sem ment a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) fórumára. 

A cikkben arról írnak, hogy a volt elnök hívei továbbra is szilárdan elkötelezettek mellette, osztják a világnézetet, ők is ellenszenvvel viseltetnek a demokratákkal szemben,

viszont hajlanak az összeesküvés elméletekre, így arra, hogy a másik oldal elcsalta három éve az elnökválasztást.

Hozzátették, hogy a közvélemény kutatások azt jelzik, hogy a republikánus oldalon sokan olyasvalakit akarnak, mint például Ron DeSantis Floridából, aki ugyanazt mondja, mint Trump, de valószínűleg meg tudná verni a jelenlegi elnököt, Joe Bident.

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. március 04. 07:10
"Amerikai alkatrész, orosz alkatrész, mind a kettő made in Taiwan!"
Csigorin
2023. március 03. 22:55
aztan olyan konzervativ jobboldali lenne mint a meloni vagy a bokros
kiss.istvan770
2023. március 03. 21:49
Időben döntsétek el egymás közt, hogy kinek van több esélye, mert a demens és a végtelenül buta alelnöke bábmesterei miatt kipusztulhat az egész bolygó!
tetx
2023. március 03. 21:05
Ott az előválasztás, majd abból kiderül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!