Lettország Ukrajnának továbbítja az elkobzott autókat

2023. február 17. 10:07

Akár az ukrán hadseregnél is landolhatnak a járművek.

2023. február 17. 10:07
null

Csütörtökön átment a lett parlamenten az a törvény, melynek értelmében lehetőség nyílik arra, hogy az állam tulajdonába kerülő autókat Ukrajnának adományozzák

Tehát például az ittas sofőröktől elkobzott járművek is az ukránoknál landolhatnak ezentúl.

Az elkobzott járművek átruházásáról minden esetben a kormány dönt az állami ingóságok külföldi kormányoknak és nemzetközi szervezeteknek történő adományozásáról szóló szabályozással összhangban. Az autókat akár az ukrán hadseregnek is át lehet adni. A járművek átadásának folyamatát egy olyan szervezeten keresztül tervezik megszervezni, ami együttműködik Ukrajna kormányával.

***

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/EPA/Tannen Maury

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. február 19. 08:56
Hitler is az elkobzott értékekben dagonyázott. Gyurcsányunk is ezt élvezi a mai napig. Meggyilkolt ártatlan ember elkobzott villájában tesped a rühes komcsija.
Paskai
2023. február 18. 07:58
Ez szovjet lopás-rablás.
nebulo15
2023. február 17. 21:29
Az ukránok meg majd kisorsolják az új tulajdonost, természetesen korrupcióról szó sem lesz, mivel egy nagyon becsületes nép az ukrán köznéptől az oligarhákig, a helyi politikusokig....
Reszelő Aladár
2023. február 17. 17:49
Talán Zseléhez tartozik az a dákó, amit a világon a legtöbben akarnak megpippantani és övé az a zseb, ahova a legtöbb pénz akarják tömni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!